Τα washed jeans του Timothee Chalamet

Washed jeans ή Tie dye; Ή μήπως και τα δυο;

washed jeans

Είναι ο τύπος που θα θέλαμε να γνωρίσουμε. Που σου επιβάλλει την παρουσία του από το ντύσιμο του και σου προκαλεί ένα είδος δέους για την ξεχωριστή αισθητική του. Αινιγματικός, μα πάντα καλοντυμένος. Ο νεαρός ηθοποιός αποτελεί τεράστια επιρροή στον σύγχρονο κόσμο της μόδας και όχι άδικα. Κάθε εμφάνιση του έχει σίγουρα κάτι να πει.

Κομψή στη βράβευσή μου: Το Catwalk της Αναστασίας

Αυτήν την φορά, τον συναντήσαμε σε επίδειξη μόδας. Πιο χαλαρό και ευδιάθετο, στις καλές του. Και φορούσε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της Άνοιξης 2020, τα washed jeans από την Stella Mccartney. Tην σχεδιάστρια με το έντονο στίγμα της στην βιωσιμότητα και τα ανακυκλώσιμα υφάσματα. 

Τα washed jeans και τα tie dye, αναμένονται να κυριαρχήσουν την φετινή σεζόν. Είναι παιχνιδιάρικα, έχουν ευχάριστη διάθεση και πολύ νεανικά. Plus ταιριάζουν ιδανικά με τον Ανοιξιάτικο καιρό και τις ηλιόλουστες ημέρες. Το κακό της υπόθεσης εδώ, είναι ο συνδυασμός...

Celebrities υπέρ της φυσικής ομορφιάς

Τα tie dye κομμάτια έχουν ήδη πολύ έντονα χρώματα και μοτίβα, οπότε μπορείς να προσθέσεις ένα κομμάτι συνδυάζοντας το με κάτι μονόχρωμο ή αν είσαι τολμηρή, να προτιμήσεις κάτι σε total tie dye look. 

Όσο για τα washed jeans τα φοράς άνετα και άφοβα με οτιδήποτε σε κολακεύει. Αν ωστόσο ακόμη ξεμένεις από συνδυασμούς, σου παραθέτω κάποιους που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν πολύ στο αγαπημένο street style.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: www.allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top