Ο απόλυτος οδηγός για την τέλεια γαλλική πλεξούδα

Για ίσια, σγουρά ή κοντά μαλλιά

Γυναίκα με πλεξούδα

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Κύρκου

Είναι διαχρονική, σοφιστικέ, chic και ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αναφέρομαι, φυσικά, στη γαλλική πλεξούδα που είναι, ήταν και θα είναι πάντα in fashion. Ένα σχετικά εύκολο και εντυπωσιακό χτένισμα, το οποίο ενδείκνυται από το πρώτο ραντεβού έως και για μία red carpet εμφάνιση!  

Το τέλειο tip για ένα πρωινό look με κόκκινο κραγιόν

Το συγκεκριμένο χτένισμα, αποτελεί ένα από τα πιο κλασικά look, που κάθε γυναίκα πρέπει να δοκιμάσει. Εκείνο, όμως, που θέλουμε να γνωρίζουμε οι περισσότερες από εμάς, είναι, φυσικά, το εάν μπορούμε να πετύχουμε την τέλεια γαλλική πλεξούδα μόνες μας και αν ναι, πώς θα καταφέρουμε το απόλυτο αποτέλεσμα.

Αρχικά, θυμηθείτε πως η κλασική γαλλική πλεξούδα δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαντάζεστε και δεύτερον μπορείτε να την πετύχειτε είτε έχετε ίσια, σγουρά ή κοντά μαλλιά. Παρακάτω παραθέτουμε κάποια χρήσιμα tips, ώστε να κάνετε προθέρμανση μόνες σας και να συνηθίσετε να τη φτιάχνετε.

Έτσι θα φορέσεις τα χρωματιστά δερμάτινα την Άνοιξη!

Για ίσια μακριά μαλλιά

Το εκπληκτικό με τη γαλλική πλεξούδα είναι η ευελιξία της. Έχεις μακριά λεπτά μαλλιά ή χοντρή τρίχα; Κανένα πρόβλημα, γιατί ο τρόπος είναι ίδιος: απλώς αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία δώσε όγκο στην κορυφή, ψεκάζοντας ανάποδα τα μαλλιά σου με λίγη λακ προτού ξεκινήσεις. Εάν, πάλι, έχεις πλούσια μαλλιά, τράβα τα σφιχτά στο ξεκίνημα, ώστε να μη γλιστρούν.

Και τα σγουρά μαλλιά έχουν το μυστικό τους

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η ιδέα της γαλλικής πλεξούδας είναι η καλύτερη λύση για μαλλιά που διατηρούνται άλουστα δύο ή τρεις μέρες. Τα κορίτσια με φυσικές μπούκλες, καλό θα ήταν να δοκιμάσουν τη γαλλική πλεξούδα σε ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά ή κατευθείαν στα βρεγμένα.

Νύχια 2020: Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις της χρονιάς

Φυσικά μπορεί να γίνει και σε κοντά μαλλιά

Έλα, πες το, αυτό δεν αναρωτιόσουν τόση ώρα; Αρκετοί πιστεύουν ότι τα κοντά μαλλιά δεν γίνονται γαλλική πλεξούδα, για την ακρίβεια δεν γίνονται τίποτα. Μέγα λάθος, φυσικά και μπορούν, απλώς χρειάζονται και αυτά την τεχνική τους. 

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top