Έτσι θα φορέσεις τα χρωματιστά δερμάτινα την Άνοιξη!

«Colourful Leathers» το νέο trend του street style 

δερμάτινο μπουφάν

Αν νομίζεις πως είναι ώρα να αποχαιρετήσουμε το μεγαλύτερο trend της τελευταίας σεζόν, το οποίο δεν ήταν άλλο από τα δερμάτινα υφάσματα, κάνεις λάθος! Δεν το αποχωριζόμαστε αλλά του δίνουμε άλλη απόχρωση.

Μέχρι στιγμής τα μαύρα δερμάτινα κομμάτια ήταν must, οδεύοντας προς την Άνοιξη όμως, επιβάλλεται να προσθέσουμε χρώμα στην εμφάνιση μας.

Έτσι λοιπόν και οι πιο διάσημες fashion influencers έχουν κάνει την αρχή φορώντας χρωματιστά δερμάτινα κομμάτια. Για μια ακόμη φορά το χρώμα που επικρατεί είναι τα γήινα και φυσικά. Δεν λείπουν όμως και τα pop χρώματα, όπως έντονο μωβ, γαλάζιο ακόμη και παστέλ αποχρώσεις.

Και όταν προστίθεται χρώμα στην εμφάνισή μας, πάντα είναι μια καλή ευκαιρία για colour blocking. Ωστόσο θα μπορούσες να κρατήσεις μια μονόχρωμη εμφάνιση προσθέτοντας απλώς κάποια pop στοιχεία. Οι χρωματιστές δερμάτινες καμπαρτίνες αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends που θα μας απασχολήσουν, καθώς επίσης και τα δερμάτινα χρωματιστά παντελόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shot by @le21eme

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

Όλα αυτά σημαίνουν πως είναι ώρα θα περισσότερους συνδυασμούς, ιδέες και δημιουργικότητα την οποία ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε και στην συνέχεια να εξελίξουμε...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lenaperminova, shot by Acielle / @styledumonde

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

 

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top