Πώς να ανανεώσεις το στιλ σου

Η μονοτονία βλάπτει σοβαρά

Look

Τι θα είχαμε απογίνει άλλωστε χωρίς μόδα και τάσεις; Χωρίς μίμηση και ταύτιση προτύπων που μας αρέσουν και μας αντιπροσωπεύουν; Μόδα πάντα υπήρχε και θα υπάρχει. Είναι και αυτή μια μορφή ψυχοθεραπείας που σου επιτρέπει να εκφράζεσαι, περνώντας πολλές φορές δικά σου μηνύματα.

Celia Kritharioti: Oι ονειρεμένες δημιουργίες της στα Fashion Awards

Φαντάσου για λίγο μια ζωή χωρίς μόδα και χωρίς άποψη... ok απλά επιβιώνεις αλλά σίγουρα δεν ζεις.

Και εκεί που έχεις χάσει την έμπνευσή σου και έχεις παρατήσει τα όπλα σχετικά με τις τάσεις, τα ρούχα, το στιλ, έρχεται το allyou μαζί με μένα να σε ανανεώσουμε! Αρχικά μόδα και στιλ δεν σημαίνει απαραίτητα και ψώνια. Με μια καλή ''βασική'' γκαρνταρόμπα και κάποια vintage κομμάτια που ίσως έχεις κληρονομήσει από παλαιότερα, μπορούν να γίνουν θαύματα.

 

Και επειδή είναι περίοδος γιορτών, σκοπός είναι να αντλήσεις δύναμη, να ανανεωθείς και να δημιουργήσεις αναμνήσεις. Στην στιλιστική σου ανανέωση πάντως θα σε βοηθήσουμε εμείς...

Πάμε να δούμε πως μπορείς να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου και με λίγο ''κόπο'' παραπάνω να εντυωσιάσεις.

Ανανέωση μέσα από την απλότητα

Υπερβολικό αριθμό πληροφοριών δεχόμαστε πλέον καθημερινά από παντού! Γι' αυτό και ο μινιμαλισμός, το ξεκαθάρισμα και ''τα basic'' κομμάτια είναι πλέον η απόλυτη τάση της εποχής. Ξέχνα τα ''πολλά-πολλά'', προτίμησε κλασσικά κομμάτια ειδικά αν έχεις κάτι σε vintage, πχ ένα μαύρο φόρεμα της μητέρας σου και απογείωσε το με τα αξεσουάρ. Τα λαμπερά κοσμήματα, ένα διαφορετικό 90's ή wet look στα μαλλιά, είναι αρκετά, για να αισθανθείς όμορφα και μοναδικά.

Σαν τις street stylers

Ασκούν τεράστια επιρροή στον σύγχρονο κόσμο της μόδας και το street style βρίσκεται πλέον στην κορυφή του ενδιαφέροντός μας. Μοναδικά looks, ''ελεύθερα'' και σύγχρονα, αποτελούν ιδανική επιλογή για έμπνευση, ιδέες και πειραματισμό. Μη φοβηθείς συνδυασμούς που δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ, πειραματίσου με mix & match και μη διστάζεις να ''βγεις έξω από την νόρμα σου''. Έτσι θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις, προσέχοντας πάντα αυτά που επιλέγεις να σε κολακεύουν.

Φόρεσε διαφορετικά υφάσματα από αυτά που έχεις συνηθίσει

Ποιός είπε πως το μετάξι φοριέται μόνο το καλοκαίρι; Μια πολύ καλή επιλογή στην αναβάθμιση του style σου είναι η αλλαγή στα υφάσματα. Προτίμησε αυτά που αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το σώμα σου και το αναδεικνύουν. Φυσικά μη διστάσεις όπως είπαμε να δοκιμάσεις και άλλα υφάσματα πέρα από τα συνηθισμένα. Βελούδο, σατέν, μάλλινο, πλεκτό... οι επιλογές πολλές και η ανανέωση εύκολη και γρήγορη!

Τα αξεσουάρ είναι το κλειδί

Πρώτο step για να ξεκινήσεις το ''shake up your style'' είναι ξεκάθαρα τα αξεσουάρ. Θα το έχεις ακούσει πολλές φορές αυτό αλλά σίγουρα ισχύει.

Δίνουν εντελώς διαφορετικό αέρα, στυλ και αισθητική σε μια εμφάνιση. Επίλεξε αυτά που σε ενθουσιάζουν και ξεκίνα τους συνδυασμούς. Βελούδινες στέκες, grandma τσάντες, statement σκουλαρίκια και πολλά πολλά ακόμη, θα είναι σύμμαχός σου!

God is in the details

Tη διαφορά σε μια εμφάνιση θα την κάνουν πάντα οι λεπτομέρειες. Η έμφαση στις λεπτομέρειες είναι απαραίτητη και αυτή που θα αναδείξει το styling. Ποτέ μην παραμελείς την τελευταία ολοκληρωμένη ματιά στον καθρέφτη, τα καθαρά παπούτσια και ''την γραβάτα στην θέση της''. 
Και ένα τελευταίο tip: χρώμα,  βάλε χρώμα!

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή:allyou.gr 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top