Έλαμψαν τα κορίτσια του GNTM με τη βοήθεια της... επιστήμης της ομορφιάς

Τι προϊόντα χρησιμοποίησαν για το beauty concept

Πιο λαμπερές, φρέσκες και γήινες από κάθε άλλη μέρα εμφανίστηκαν, χθες, οι παίκτριες του Greece’s Next Top Model με τη βοήθεια της… επιστήμης της ομορφιάς.

Κάτω από το μακιγιάζ τους εφάρμοσαν προϊόντα Nuxellence της εταιρίας NUXE, που ανέδειξαν τη φυσική ομορφιά του προσώπου τους. Πράγμα απαραίτητο, καθώς το concept της φωτογράφισης ήταν beauty με πολλά κοντινά «κλικ» στο πρόσωπο.

Τα προϊόντα δεν ήταν ξένα στα κορίτσια, αφού όπως είπε και η Κάτια, συχνά τα χρησιμοποιεί και εκτός σπιτιού GNTM, στο δικό της σπίτι.

Η περιποίηση ξεκίνησε με την κρέμα ημέρας Nuxellence Eclat. Είναι η πρώτη λεπτόρευστη κρέμα Νεότητας και Λάμψης από φυτικά συστατικά. Η NUXE, βασισμένη στη μεγάλη εξειδίκευσή της σε βότανα και φυτά, αλλά και σε πολύχρονη εφαρμοσμένη έρευνα, ξεχώρισε τρία λουλούδια: πασιφλώρα, ανχούσα και παπαρούνα, για την αποτελεσματικότητά τους στην επιδιόρθωση του μιτοχονδριακού DNA. Η κρέμα Eclat αξιοποιεί τα εκχυλίσματα αυτών των λουλουδιών για να δώσει νεανικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα. 

Έτσι λοιπόν, τα «μπουμπουκάκια» του GNTM, όπως είπε και η Άννα Μαρία, με τη βοήθεια αυτών των λουλουδιών, άνθισαν ακόμη περισσότερο και ήταν έτοιμες για τη δοκιμασία beauty. 

Περισσότερη λάμψη, ακόμα και σε μία τόσο νέα και φρέσκια κοπέλα όπως η Άννα Μαρία, έδωσε η Nuxellence για την περιοχή των ματιών. Ένα ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα αναδεικνύει πάντα ένα όμορφο πρόσωπο. Η Nuxellence ματιών αξιοποιεί κι εκείνη το εκχύλισμα των τριών λουλουδιών, επαναφέροντας τη νεανικότητα και χαρίζοντας λάμψη και ομοιογένεια. Παράλληλα απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους.  Περιέχει και υαλουρονικό οξύ, που γεμίζει κι ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το πρωτοποριακό απλικατέρ μασάζ αυξάνει τη μικροκυκλοφορία, αποσυμφορεί και δροσίζει.

Με την πρώτη εφαρμογή η φωτεινότητα αυξήθηκε και οι σκοτεινές περιοχές έσβησαν για τα κορίτσια του GNTM. Με συχνή χρήση, μόλις σε 4 εβδομάδες, η επιδερμίδα είναι πιο απαλή, τα σημάδια κούρασης μειώνονται και αναζωογονείται η περιοχή των ματιών.

Τα προϊόντα αντιγήρανσης Nuxellence είναι κατάλληλα για γυναίκες κάθε ηλικίας και για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Γι’αυτό αγαπήθηκαν τόσο από τις παίχτριες όσο και από τις μητέρες τους.

Το πρόγραμμα αντιγήρανσης της Nuxellence, ώστε να αποκαλύψει την αυξημένη δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας, συμπληρώνεται από τη Nuxellence Detox, την κρέμα που λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας και που κλήθηκαν να «πουλήσουν» τα μοντέλα του GNTM για το κόνσεπτ της φωτογράφισής τους. Εμπνευσμένη από μια ανακάλυψη της NUXE για τον ανεξερεύνητο, στην καλλυντική περιποίηση, μηχανισμό αποτοξίνωσης των κυττάρων της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Nuxellence Detox είναι το 1ο προϊόν-αποκάλυψη που ενισχύει τη διαδικασία αποτοξίνωσης της επιδερμίδας, απαραίτητη προϋπόθεση για τη γρηγορότερη ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας. 

Πώς το κάνει αυτό; Τα κύτταρα του δέρματος, αποτοξινωμένα και με υψηλά επίπεδα ενέργειας χάρη στην επανόρθωση του μιτοχονδριακού DNA μετά την εφαρμογή της Nuxellence Detox, είναι περισσότερα και λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Το αποτέλεσμα; Απαλύνει, ανανεώνει και αναζωογονεί τη θαμπή επιδερμίδα, ώστε να είναι πάντα έτοιμη για… φωτογράφιση!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top