Aυτό είναι το πιο hot χτένισμα του φθινοπώρου!

Εμπνευσμένη από την απόλυτη pop ντίβα των 90's

Kylie Jenner

Εάν δε θυμάσαι την Μadonna όταν τραγουδούσε το διάσημο μουσικό κομμάτι Vogue δεν πειράζει γιατί φέτος η διάσημη αλογοουρά που με την οποία συνδύασε εκείνο το ιστορικό (1990) μπουστιέρ με του κόνους δια χειρός Jean-Paul Gaultier επιστρέφει στα hair trends. Θα σου γίνει λοιπόν σίγουρα βίωμα!

Για όσες έζησαν τη χρυσή εποχή της Madonna αναφερόμαστε στο iconic ψηλό ponytail πιασμένο με όλα τα μαλλιά αυστηρά προς τα πίσω που τότε το έβλεπες παντού.

Tέσσερα λάθη ομορφιάς που μας γερνούν

Για να το πετύχεις, θα πρέπει να έχεις εντελώς sleek look. Για αυτό το λόγο φρόντισε να περάσεις τα μαλλιά σου με ένα λάδι ή ένα leave-in λείανσης και στη συνέχεια να ισιώσεις σωστά τα μαλλιά σου με το ψαλίδι ισιώματος ή χρησιμοποιώντας πιστολάκι και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα. Μπορείς φυσικά να τολμήσεις ένα εντελώς madonna-style look ως εξής: να χρησιμοποιήσεις μια τούφα την οποία θα περάσεις γύρω από τη βάση της αλογοουράς (εκεί που βρίσκεται το λαστιχάκι) και να το στερεώσεις σε ένα κρυφό πίσω σημείο με μια φουρκέτα.Tέλος, δοκίμασε με το ψαλίδι μαλλιών να δώσεις στις άκρες τους έναν ελαφρύ  κυματισμό προς τα έξω.

Κλέψε ιδέες! To χτένισμα που έκανε θραύση στα 90's έχει ήδη γίνει η αγαπημένη των celebrities!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

last night 🖤💗

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ICON PARTY! @harpersbazaarus

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Beauty tip: Εξαιρετική ιδέα και για ένα νυφικό χτένισμα σε πιο μοντέρνο στυλ.

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top