Αυτές είναι οι 5 hot τάσεις στα μαγιό!

Για τα πιο stylish August girls

Μαγιό

Με το που ξεκινούν για τα καλά οι ζέστες, ξεκινάμε να σκεφτόμαστε και ποιο μαγιό θα μας συνοδέψει και φέτος στις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις.

Οι τάσεις ενθουσιάζουν και οι επιλογές είναι πολλές. Με λίγες δοκιμές και το συγκεκριμένο post θα βρεις το μαγιό που ταιριάζει στον δικό σου σωματότυπο και φυσικά το μαγιό που είναι on trend για αυτό το καλοκαίρι. 

Ξεκινάμε με μια τάση που είχαμε καιρό να δούμε. Και αυτό είναι μαγιό, κυρίως ολόσωμα που έχουν ζώνη. 

Το εφέ που δίνουν είναι εκπληκτικό καθώς στενεύουν την μέση σου, δείχνουν το σώμα σου ψηλόλιγνο, ειδικά αν είναι high cut και προσδίδουν κομψότητα και στιλ στην εμφάνισή σου με vibes από άλλη δεκαετία.

Περνάμε στα prints. Στα animal prints κυρίως. Ότι μοτίβο είναι εμπνευσμένο από κάποιο ζώο και υπάρχει σε μαγιό μας κάνει. Προσδίδει sexiness και νεανικότητα. Είτε σε ολόσωμο είτε σε μπικίνι θα είναι ιδανική επιλογή.

Περνάμε ίσως στην ισχυρότερη τάση μέχρι στιγμής και δεν είναι άλλη από τα ψηλόμεσα μαγιό. Και συγκεκριμένα τα ψηλόμεσα high cut. Αυτά δηλαδή που φτάνουν ψηλά στην λεκάνη αναδεικνύοντας τα πόδια σου και ψηλώνοντας τον κορμό σου. Και πάλι μπορείς να τα προτιμήσεις είτε σε ολόσωμο είτε μπικίνι...

Συνεχίζουμε με μια αγαπημένη τάση και αυτή είναι τα έντονα prints με πολλά χρώματα και μοτίβα. Αναδεικνύουν τέλεια το μαύρισμα, είναι άκρως χαριτωμένα και έχουν tribe και ethnic αίσθηση.

Τελευταία τάση για φέτος η οποία έχει κατακλύσει το instagram είναι τα μαγιό με ραφές στο κάτω μέρος. Θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ με τις φωτογραφίες παρακάτω. Τα underwire tops λοιπόν φαίνεται να έχουν έρθει δυναμικά από πέρσι και να συνεχίζουν ακάθεκτα, προσδίδοντας θηλυκότητα και αναδεικνύοντας το ντεκολτέ σου.
 

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: Allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top