Πέντε πολύτιμα pre-summer tips για λαμπερό δέρμα το καλοκαίρι!

Tα do's & don'ts του καλοκαιριού

κοπέλα με κορδέλα

Αυτά είναι τα νεότερα tips ομορφιάς που βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε για να αναβαθμίσεις το μακιγιάζ σου και την φροντίδα του δέρματός σου. Ετοιμάσου να λάμψεις αυτό το καλοκαίρι!

Beauty Tip #1

Contouring τέλος: Η μόδα του πέρασε πλέον. Τώρα μπορείς απλά να διαλέξεις ένα μπρόνζερ σε απόχρωση που ταιριάζει το δέρμα σου και να παίξεις με τις λάμψεις. Έτσι θα δημιουργήσεις στο πρόσωπό σου τα απαραίτητα κοψίματα με ποιο φυσικό τρόπο.

Beauty Tip #2

Μαγικός τρόπος εφαρμογής κονσίλερ: Το πολύ προϊόν κάτω από τα μάτια φαίνεται και αν το συνδυάσεις με την τραγική πούδρα που φορούν όλες, έχεις αυτόματα απόλυτη κάλυψη αλλά και ένα «γερασμένο» αποτέλεσμα. Αντίθετα, είναι προτιμότερο να το απλώσεις με ελαφριές κινήσεις και να μην βάλεις τίποτα μετά. Το δέρμα σε εκείνη την περιοχή είναι φυσικά ματ και έτσι λίγη λάμψη δεν θα βλάψει!

Beauty Tip #3

Απόχρωση μεικάπ: Το πρόσωπό σου δεν έχει πάντα το ίδιο χρώμα! Άλλη είναι η απόχρωσή του τον χειμώνα, άλλη το καλοκαίρι. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχεις δύο αποχρώσεις μεικάπ έτσι ώστε να μπορείς να τις αναμειγνύεις και να ταιριάζεις 100% το προϊόν με την επιδερμίδα σου. Κάτι ακόμα που πρέπει να προσέχεις, είναι να μην διαλέγεις πολύ ψυχρά μεικάπ για τον χειμώνα!

Beauty Tip #4

Υπόθεση ρουζ : Χαρίζει όψη υγείας και κάνει το πρόσωπό να δείχνει πιο νεανικό και φρέσκο. Είναι όμως και το προϊόν που «εξαφανίζεται» από το πρόσωπό μας γρηγορότερα από όλα. Αν όμως απλώνεις πρώτα ένα κρεμώδες ρουζ  και έπειτα το σταθεροποιείς με ένα ρουζ σε μορφή πούδρας, θα μείνει αναλλοίωτο για ώρες.

Beauty Tip #5

Ενυδατωμένο δέρμα: Πριν απλώσεις το make up στο δέρμα σου πρέπει να το ενυδατώσεις πολύ καλά. Με τη σωστή ενυδάτωση το δέρμα παίρνει όλη την υγρασία που χρειάζεται και έτσι δεν νιώθει την ανάγκη να παράγει επιπλέον λιπαρότητα.

Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top