Stripes: Έτσι φορούν τις ρίγες οι influencers!

Spring o' clock!

Αυτή τη σεζόν τις ρίγες δεν θα τις δείτε ποτέ λεπτές και μίνιμαλ. Πρόκειται για τη δυναμική επιστροφή των χοντρών, έντονων και χρωματιστών ριγών σε όλα μας τα ρούχα.

Οι συνδυασμοί που μπορούν να δημιουργηθούν είναι πάρα πολλοί, αρκεί να υπάρχει φαντασία και λίγο.. θάρρος! Τα κομμάτια με τις χοντρές χρωματιστές ρίγες σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Επομένως, αν θέλετε να κλέψετε όλα τα βλέμματα, αυτή είναι η κατάλληλη τάση. Ας δούμε όμως, παρακάτω μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να φορέσεις με στυλ τα αγαπημένα σου ριγέ κομμάτια.

Παντελόνι

Συνδύασε το εντυπωσιακό ριγέ σου παντελόνι με τα αγαπημένα σου sneakers για τις καθημερινές σου εξορμήσεις. Το κομμάτι αυτό μπορεί σίγουρα να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Αν θέλεις να τολμήσεις λίγο παραπάνω, συνδύασέ το με ένα ριγέ τοπ με αντίθετης φοράς ρίγες. Κάθετες με οριζόντιες δηλαδή.

Φούστα

Απ’ τις πιο αγαπημένες μας τάσεις είναι οι φούστες με χοντρές χρωματιστές ρίγες! Με μία τέτοια φούστα μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα το πιο στιλάτο street ντύσιμο. Πώς; Συνδύασέ τη με τα sneakers σου και ένα απλό μακό και είσαι έτοιμη για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις σου! Ακόμα το σκέφτεσαι;

Total

Υπάρχει πληθώρα ιδεών για ένα total stripy outfit. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τα χρώματα που σου αρέσουν και να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς. Ένα ντύσιμο τέτοιας δυναμικής δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ γιατί θα συσσωρευτεί πολλή και περιττή πληροφορία.

 

Της Κατερίνας Καραγιάννης (k.karagianni@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top