«Λύγισαν» οι διαγωνιζόμενοι της μπορντό μπριγάδας του Masterchef με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Αρχηγού Παντελή, έπειτα από τη μονομαχία με τον Βασίλη.
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef
Στην τρίτη και τελευταία δοκιμασία, αυτή του Mystery box, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τον Βασίλη να εξασφαλίζει τελικά το εισιτήριο για την τελική 10άδα και να χρήζεται νέος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας. «Βασίλη σε καλωσορίζουμε πίσω. Συγχαρητήρια, αυτή η λευκή ποδιά είναι το δέκατο και τελευταίο εισιτήριο», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
MasterChef: Η είσοδος των 3 διεκδικητών θα προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα
Η ανακοίνωση του αποτελέσματος για την αποχώρηση του Παντελή έφερε δάκρυα στον εξώστη, παρόλο που οι διαγωνιζόμενοι καλοδέχτηκαν τον νέο αρχηγό.«Το εννοώ και το λέω από καρδιάς είσαι ένας από τους καλύτερους μάγειρες που είχαμε φέτος στον διαγωνισμό», τού εξομολογήθηκε ο chef Κουτσόπουλος.
MasterChef: Δυνατές Μονομαχίες Για Την Είσοδο Στη 10άδα - Video
Μάριος, Λουκάς και Χριστιάνα δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για τον Παντελή. «Τον είχα για πρότυπο. Είναι από τα καλύτερα παιδιά. Για μένα το βραβείο είναι που τον γνώρισα», είπε ο Μάριος. «Ο Παντελής ήταν από αυτούς που κέρδισαν την ψυχή μέσα στον διαγωνισμό», πρόσθεσε η Χριστιάνα.
Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η πρόκριση του Λουκά στην τελική 10άδα, μετά από αναμέτρησή του σε πιάτο αντιγραφής με τον Κλεό.
Οι κριτές δυσκολεύτηκαν πολύ σε ποιον να δώσουν τη λευκή ποδιά. «Τη λευκή ποδιά θα ξαναφορέσει αυτός που πέτυχε καλύτερα το βασικό στοιχείο του σημερινού πιάτου, τον τόνο», αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοινώνοντας στη συνέχεια το όνομα του Λουκά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.