Ελένη Χατζίδου: «Η Φαίη Σκορδά με την πρώτη ευκαιρία χαιρέτησε τον ΣΚΑΪ»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για τις φήμες περί τηλεοπτικής μεταγραφής

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Τα όσα ακούγονται για τη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά από τον ΣΚΑΪ στο MEGA, συζήτησαν η Ελένη Χατζίδου κι η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης. 

Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: «Έχει την πολυτέλεια της επιλογής»

«Κάποια στιγμή δεν έπρεπε να τα πει; Εσείς το καταλάβατε ότι αυτό έγινε μάλλον τελευταία στιγμή; Άσε με να έχω εγώ την άνεση να μπορώ να επιλέξω. Μπορεί να το ακούσω και να θέλω να είμαι μαζί σου στη δύσκολη στιγμή, αλλά δώσε μου το δικαίωμα της επιλογής», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου με τη Λιλή Πυράκη να αναφέρει: «Εγώ τη βλέπω πρώτη φορά να απαντάει και να δείχνει ότι αναγκάστηκε να το κάνει αυτό με την αλλαγή ώρας. Όταν δεν έχεις όντως την πολυτέλεια της επιλογής, αναγκάζεσαι να δεχθείς πράγματα που ίσως σε άλλη περίπτωση να μην τα δεχόσουν».

Τον λόγο μετά πήρε η Μαίρη Αργυριάδου τονίζοντας: «Εδώ μιλάμε για ένα deal για το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς φαινόταν ότι δεν ήταν ικανοποιημένη». 

Κώστας Τσουρός για Φαίη Σκορδά: «Θα ήθελα να κάνουμε μαζί μία εκπομπή»

Με την Ελένη Χατζίδου να παίρνει ξανά τον λόγο: «Εγώ πιστεύω ότι τώρα δεν εννοούσε για την πολυτέλεια των χρημάτων, όσο για το ότι δεν είναι ωραίο να μένεις μια σεζόν εκτός. Δεν της στοίχισε, καταλαβαίνω, ακόμα κι η αλλαγή της ώρας, ότι η Φαίη Σκορδά υποβιβάστηκε. Είδες όμως; Με την πρώτη ευκαιρία και την πρώτη πρόταση… χαιρέτησε. Αν είχαν φερθεί διαφορετικά, θα έλεγε: "Παιδιά, εγώ μαζί σας". Υπάρχουν κι όρια. Όταν ο άλλος δε σε σέβεται, σε υποτιμάει, σε υποβιβάζει, κάποια στιγμή, ακόμα και την οικονομική πολυτέλεια να μην έχεις, προτιμάς να καθίσεις σπίτι σου και να σε σεβαστεί ο άλλος ως επαγγελματία παρά να συνεχίσεις και να σε τρώει αυτό!».

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε τη σχέση της Φαίης Σκορδά με τον κανάλι του Φαλήρου 

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε τη σχέση της Φαίης Σκορδά με τον κανάλι του Φαλήρου

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top