Νίκος Συρίγος: Η ατάκα της Δέσποινας Καμπούρη για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Οι δύο δημοσιογράφοι μίλησαν για τη μακροχρόνια φιλία τους

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega

Η Δέσποινα Καμπούρη κι ο Νίκος Συρίγος μοιράστηκαν με το κοινό της εκπομπής Ελένη την 13χρονη φιλία τους, γεμάτη τρυφερότητα, ειλικρίνεια κι αμοιβαία εκτίμηση. 

Καμπούρη: Έχουν γίνει μεγάλα εγκλήματα στο όνομα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ

«Μου είπαν ότι θα κάτσω στο ίδιο γραφείο με τη Δέσποινα Καμπούρη, ενθουσιάστηκα και είπα “τι ωραία, θα κάτσω με την πιο ωραία της εταιρίας”. Η Δέσποινα ερχόταν στο γραφείο και ζητούσε συνέχεια να φάει. Μετά παραπονιόταν ότι πονούσε το στομάχι της. Στη δουλειά δεν κάνω φιλίες γιατί φοβάμαι τον αποχωρισμό. Είμαστε η κοριτσομαμά και ο κοριτσομπαμπάς όπου μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Η Δέσποινα με έχει κάνει πιο προοδευτικό», αποκάλυψε αρχικά ο Νίκος Συρίγος. 

Ο Νίκος Συρίγος κι η Δέσποινα Καμπούρη με τον Θανάση Πάτρα

Ο Νίκος Συρίγος κι η Δέσποινα Καμπούρη με τον Θανάση Πάτρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε από την πλευρά της: «Όταν γνωριστήκαμε ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου. Τα λέμε όλα με τον Νίκο, έχουμε μοιραστεί καλές, αλλά και δύσκολες και σκοτεινές στιγμές. Το δεύτερο είναι που μας ένωσε ακόμα περισσότερο. Πάντα κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον. Μπορεί να έχουμε ένταση μεταξύ μας αλλά στο τέλος συμφωνούμε. Σε αυτό που δε διαφωνήσαμε ποτέ είναι στα προσωπικά του Νίκου. Του είπα: "Σε παρακαλώ κάνε σχέση με την Ελεονώρα (σ.σ. την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), τη θέλω για φίλη μου". Την πρώτη φορά που βγήκε ο Νίκος στην τηλεόραση είχα καρδιοχτύπι σα να έβγαινα εγώ». 

Νίκος Συρίγος: Ποζάρει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τους γονείς της

Κλείνοντας, ο Νίκος Συρίγος είπε στη Δέσποινα Καμπούρη: «Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου γιατί μου έμαθες την αξία της αγάπης», ενώ η ίδια απάντησε: «Ξέρω ότι η αγάπη του Νίκου είναι πραγματική κι αληθινή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top