MasterChef: «Φέρατε πιατάρες, τέτοιο επίπεδο δεν το έχουμε ξαναδεί»

Ποια μπριγάδα θα διεκδικήσει το Silver Award;

Η Silver Week συνεχίστηκε με το Τεστ Δημιουργικότητας και την γκρι μπριγάδα να έχει σημειώσει ήδη την πρώτη της νίκη από τις συνολικά δύο που χρειάζεται.

MasterChef: Η Silver Week συνεχίζεται με το πιο γλυκό Τεστ Δημιουργικότητας

Οι παίκτες φορώντας τα διακριτικά των ομάδων τους μονομάχησαν σε ζευγάρια, δημιουργώντας πιάτα που αναδείκνυαν γεύσεις παγωτού.

MasterChef Χρήστος: «Παλεύουμε μεταξύ μας για τα λεφτά και δε μ' αρέσει»

Με το σκορ να είναι 4-4, ο Χρήστος με τον Σοφοκλή θα έκριναν την έκβαση του ντέρμπι. Με τη νίκη του ο Χρήστος θα έδινε τη χαριστική βολή στους μπορντό αποκλείοντάς τους από το Silver Award, ενώ στην περίπτωση που κέρδιζε ο Σοφοκλής, θα έφερνε το αποτέλεσμα στα ίσα. 

Τελικά δε χρειάστηκε τρίτη δοκιμασία, καθώς ο Χρήστος με το γλυκό του έδωσε την πολυπόθητη νίκη στην γκρι μπριγάδα, τα μέλη της οποία θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ.

MasterChef: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί της γκρι μπριγάδας

MasterChef: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί της γκρι μπριγάδας

Στο τέλος ο Σωτήρης Κοντιζάς επαίνεσε και τους 10 για τα πιάτα υψηλού επιπέδου που ετοίμασαν: «Συγχαρητήρια κι ένα τεράστιο μπράβο και στους 10. Αυτό το διήμερο παιδιά φέρατε πιατάρες, τέτοιο επίπεδο 8 σεζόν MasterChef δεν το έχουμε ξαναδεί», είπε με θαυμασμό ο γνωστός chef και κριτής.  

MasterChef: Ο Νίκος Κυψίδης έχει κατοχυρώσει ήδη τη θέση του στον τελικό του Silver Award και περιμένει τον αντίπαλό του

MasterChef: Ο Νίκος Κυψίδης έχει κατοχυρώσει ήδη τη θέση του στον τελικό του Silver Award και περιμένει τον αντίπαλό του

Ξέρουμε τον πρώτο παίκτη του τελικού του Silver Award που είναι ο αρχηγός Νίκος Κυψίδης. Ποιος άλλος θα είναι μαζί του;

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top