Χατζίδου - Παύλου: Πώς θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα

Το star.gr στο πλατό του Breakfast@Star

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανυπομονούν για τις διακοπές του Πάσχα. Το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη επισκέφτηκαν το πλατό του Breakfast@Star λίγο πριν τις πασχαλινές διακοπές και το ζευγάρι παρουσιαστών αποκάλυψε πώς θα περάσει τις ημέρες αυτές.

Χατζίδου - Παύλου: Αποκαλύπτονται μέσα από τo couple quiz του star.gr!

«Θα βρεθούμε εκτός με όλη την ομάδα!» είπε η Ελένη Χατζίδου για το Πάσχα, εννοώντας «ομάδα» φυσικά την κόρη τους Μελίτα και τους παππούδες και τις γιαγιάδες!

ετεοκλής

«Χαιρόμαστε που έχουμε την υγεία μας» τόνισε ο Ετεοκλής και έστειλε τις ευχές του σε όλο τον κόσμο. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό η Ελένη Χατζίδου είχε ένα ατύχημα στο σπίτι και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μερικές μέρες. 

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως οι ίδιοι έχουν βαφτιστήρα και πως σιγά σιγά θα προγραμματίσουν και την... απαραίτητη επίσκεψη για τη λαμπάδα. Στη συνέχεια, αναφερόμενοι στη δική τους κόρη εξομολογήθηκαν πως η Μελίτα δε ζητάει πολλά πράγματα! Είναι απλό κοριτσάκι. Κάτι που ο Ετεοκλής, όπως είπε με χιούμορ, εκμεταλλεύεται, και τη βάζει να ζητάει στη μαμά της δικά του δώρα!

 

 

Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top