Δανάη Μπάρκα: «Δεν είμαι από τις συμπάθειες του κυρίου Παπανώτα»

«Παρότι δε γνωριζόμαστε, σίγουρα δεν είμαι συμπάθειά του»

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μία αναφορά μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» στον «πόλεμο» που δέχεται ο Δημήτρης Παπανώτας τις τελευταίες ημέρες για τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις παλαιότερες δηλώσεις του.

Αρχικά, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως τις περισσότερες φορές δε συμφωνεί με όσα λέει ο Δημήτρης Παπανώτας, ωστόσο, όπως τόνισε, δεν της αρέσει καθόλου όλο αυτό που βλέπει να συμβαίνει σε βάρος του τις τελευταίες ημέρες.

Ο Δημήτρης Παπανώτας επέστρεψε στο Happy Day - Η ατάκα της Σταματίνας

«Ενώ φυσικά και δεν συμφωνώ με πάρα πολλές απόψεις του κυρίου Παπανώτα, κι επίσης στο παρελθόν έχει μιλήσει και για μένα… δεν είμαι από τις πολύ αδυναμίες του έχω εντοπίσει, παρότι δε γνωριζόμαστε. Σίγουρα δεν είμαι. Συμφωνά απόλυτα  με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τη Νόνη Δούνια. Νομίζω φαίνεται από τον τρόπο ζωής μας και τις απόψεις μας και γενικά…

Εμένα λίγο βλέποντας, το να συμβαίνει κάτι στη ζωή ενός ανθρώπου, στην προκειμένη του κυρίου Παπανώτα που τον διέγραψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, το να υπερθεματίζουμε όλοι πάνω σε αυτό και να φτάνουμε στο άλλο άκρο, το οριακά ανθρωποφαγικό, επίσης δε με βρίσκει σύμφωνη… Δε μου αρέσει να το βλέπω, ακόμα και αν στο παρελθόν το έχει κάνει κι εκείνος για άλλους ανθρώπους, γινόμαστε κι εμείς κάτι που δε θα θέλαμε να μας κάνουν» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top