Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το μεγάλο σοκ ήταν όταν έφυγε ο αδερφός μου»

«Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά μου»

Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, τη σχέση με τον πατέρα του και την απώλεια του αδερφού του. 

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Απαντά για την κόντρα του με τον Δημήτρη Παπανώτα

«Είμαι καλά και ξεκινάει μέσα από μια εσωτερική ισορροπία. Την έχω “κερδίσει” και νομίζω ότι είναι η αρχή των πάντων. Κι αν το έχεις πετύχει αυτό, αντικατοπτρίζεται στην εικόνα σου. Έχει κόστος, το έχω πληρώσει πολύ ακριβά το να λέω τη γνώμη μου. Ξέρω ότι είμαι σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, πάω κόντρα σε κάτι που είναι αντιδημοφιλές εκείνη τη στιγμή. Οφείλεται σε μια πετριά που έχω από πιτσιρίκι. Όταν δούλευα σε ραδιόφωνο γνώριζα “τέρατα” και ρουφούσα ό,τι έλεγαν. Ο Χατζιδάκις έλεγε “ωραίο αυτό που κάνετε, προσέξτε τι περνάτε στον κόσμο”. Και εμένα αυτό μου έμεινε. Θέλω να λέω το σωστό ακόμη και αν όλοι εναντίον».

«Κόλαφος» ο Γιαννόπουλος κατά του Βλάχου: «Ήταν απαράδεκτη η δήλωσή του»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο «The 2Nigth Show»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο «The 2Nigth Show»

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Βρυξέλλες, παιδί μεταναστών! Με τον πατέρα μου δεν είχα ποτέ καλή σχέση, δεν τα βρήκαμε ποτέ. Από μια ηλικία και μετά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να τους δικαιολογήσουμε, να τους κατανοήσουμε και να τους συγχωρήσουμε. Όταν άρχισα να το κάνω, συνειδητοποίησα ότι κάποια από τα ενοχλητικά που είχε, δεν έπρεπε να κάνει οικογένεια. Επειδή ήταν μπερμπάντης δεν έπρεπε να κάνει οικογένεια. Του μοιάζω και για αυτό δεν ήθελα να κάνω οικογένεια!

Το μεγάλο σοκ ήταν όταν έφυγε ο αδερφός μου ξαφνικά. Οι γονείς μου δυστυχώς έζησαν την απώλεια του παιδιού τους. Με τον αδελφό μου τα πηγαίναμε καλά παρότι είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ήμουν το “ατύχημα” που προέκυψα και έτσι προέκυψε το όνομά μου. Είχε πάει η μητέρα μου να κάνει έκτρωση αλλά είδε στο όνειρό της τον παππού μου, να κρατάει ένα μωρό και τη ρωτούσε “να το πετάξω ή να το κρατήσω;”. Μου έδωσαν το παρατσούκλι του παππού μου!», εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά μου»

«Προσπάθησα να τα βρω με τον πατέρα μου αλλά έπεσε στο κενό. Όταν πέρασα μια περιπέτεια υγείας κατάλαβα ότι πρέπει να τα βρω μαζί του. Τα βρήκα αλλά δυστυχώς τα επόμενα χρόνια έκανε κάποια πράγματα που δεν! Όταν έφυγε, χάρηκα που τα έκανα όλα όπως έπρεπε. Στον τάφο του που πήγαινα και τον φρόντιζα, του είπα όσα δεν μπορούσα να του πω πριν. Με τη μαμά είχαμε υπέροχη σχέση. Σε μια οικογένεια που ο πατέρας ήταν μπερμπάντης, η μάνα κρατάει την οικογένεια. Τα τρία τέσσερα τελευταία χρόνια την είχα πάρει σπίτι μου για να τη φροντίζω καλύτερα.

Η προβληματική σχέση με τον πατέρα μου ξεκίνησε όταν άρχισε να καταλαβαίνει τη σεξουαλικότητά μου και δεν μπορούσε να το αποδεχτεί. Εκείνη η γενιά έχει ζήσει εμφυλίους αλλά δεν μπορείς να μην το δικαιολογήσεις!

Έπαιζε ένα ντοκιμαντέρ για ομοφυλόφιλους σε εκπομπή στις Βρυξέλλες και ακούω τον πατέρα μου να λέει “Α, ρε Νίκη να σου βγει έτσι ο γιος να τον σφάξεις”. Πού βρήκα τη δύναμη να κάνω μετά το coming out δεν ξέρω. Για αυτό λέω σε πολλά παιδιά να μην υπερβάλλουν! Όταν γίνονται πέντε βήματα αντί για 15, να μην είναι αχάριστοι», αποκάλυψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top