Ζήνα το βράδυ: Το χρονικό της προδιαγεγραμμένης δολοφονίας

Στις 23.15 στο Star

Με αφορμή την αποτρόπαια γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και τον άδικο χαμό ενός ακόμα αθώου θύματος, η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις.

Για τον λόγο αυτό, απόψε, Τετάρτη 3 Απριλίου, η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» αλλάζει εκτάκτως την προγραμματισμένη θεματολογία της.

Δείτε όλες τις εκπομπές «Ζήνα το βράδυ»

Ένα 28χρονο κορίτσι σπεύδει για βοήθεια στο αστυνομικό τμήμα και βρίσκεται άγρια δολοφονημένο από τον πρώην σύντροφό της, λίγα μέτρα από το φυλάκιο.

Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε, μετά το προκλητικό έγκλημα μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας;

Το χρονικό της προδιαγεγραμμένης δολοφονίας. Αμείλικτα ερωτήματα για τους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ.

Τα μαύρα σημεία και τα κενά της εν ψυχρώ δολοφονίας της 28χρονης γυναίκας. Τα λάθη και οι παραλείψεις, που οδήγησαν στην ενέδρα θανάτου της άτυχης Κυριακής.

Οικογένειες θυμάτων, γυναίκες που έζησαν τον εφιάλτη και ειδικοί αναλύουν τη σύγχρονη μάστιγα, που οδήγησε στην 5η γυναικοκτονία για το 2024.

Στιγμές μνήμης από έναν μικρό ήρωα, τρία χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Παναγιωτάκης, σε πρώτο πρόσωπο, θυμάται και υπενθυμίζει σε όλους το σθένος του Γιώργου Καραϊβάζ, που έγινε ο «φύλακας άγγελός» του για να τον βοηθήσει.

Ο μικρός αγωνιστής της ζωής είναι το ζωντανό παράδειγμα πως θαύματα συμβαίνουν. Ο ίδιος, άλλωστε, είναι το θαύμα των απλών ανθρώπων, που πρόσφεραν από το υστέρημά τους και που κατόρθωσαν αυτό που δεν κατόρθωσε η πολιτεία: να του χαρίσουν την ελπίδα.

ΖΗΝΑ, το βράδυ, απόψε, Τετάρτη 3 Απριλίου στις 23.15 στο Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top