Πιτσούλη για Διαβάτη: Η «κόντρα» τους στους Στάβλους ήταν αληθινή;

Όσα είπε η «Μπούρνοβα» για την «Μπαρτζώκα»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Mega

Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για την συνεργασία της με τη Χρυσούλα Διαβάτη στους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη. Τις γνωστές σε όλους μας «Μανωλία Μπούρνοβα» και «Φώτω Μπαρτζώκα». Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως υποπτεύονταν ότι η πρώην συνεργάτιδά της μετέφερε λόγια που δεν είχε πει στον Αλέξανδρο Ρήγα

«Πήγαινα κάθε μέρα»: Η σύμπτωση που έσωσε ηθοποιό από τη φωτιά στο Μάτι!

«Όταν δουλεύαμε μαζί στο παρελθόν στους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη, με έφερνε με το αυτοκίνητο και την άκουγα να μου λέει διάφορα. Εγώ άκουγα, δεν έχω καμία σχέση με το κουτσομπολιό. Μετά πέταγε κάτι σπόντες ο Αλέξανδρος Ρήγας και σκεφτόμουν ότι αυτά χθες τα λέγαμε με τη Χρυσούλα. Μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαμε, άρχισε να μειώνεται ο ρόλος μου αισθητά», είπε αρχικά η ηθοποιός.  

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για τη σχέση της με τη Χρυσούλα Διαβάτη

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για τη σχέση της με τη Χρυσούλα Διαβάτη

«Αντιλήφθηκα ότι η Χρυσούλα κι ο Αλέξανδρος ήταν πίτσι πίτσι συνέχεια. Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια δικά της ως δικά μου στον Αλέξανδρο Ρήγα κι εκείνος μου θύμωσε. Δεν της ζήτησα ποτέ τον λόγο, δεν τα μπορώ αυτά.  

Χρυσούλα Διαβάτη για Ντίνα Κώνστα: «Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πέρσι»

Οι καβγάδες ανάμεσα στην «Μπούρνοβα» και την «Μπαρτζώκα»... πολλοί!

Οι καβγάδες ανάμεσα στην «Μπούρνοβα» και την «Μπαρτζώκα»... πολλοί!

Είπα πως δε θα ξαναπαίξω μαζί της για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο κι επειδή δεν την εμπιστεύομαι, αλλά τη θαυμάζω σαν ηθοποιό και το έχω ξεχάσει πια. Όταν συναντιόμαστε αγκαλιαζόμαστε με ειλικρίνεια κι αγάπη, την εκτιμώ», είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Πιτσούλη για την Χρυσούλα Διαβάτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top