Χρυσούλα Διαβάτη για Ντίνα Κώνστα: «Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πέρσι»

Ήταν το απόλυτο κωμικό ντουέτο στους Δυο Ξένους

Δείτε βίντεο για την Ντίνα Κώνστα από τις Ειδήσεις του Star

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από όταν έφυγε από τη ζωή η Ντίνα Κώνστα, η «Ντένη Μαρκορά» από τους Δυο Ξένους. Η καταξιωμένη ηθοποιός πέθανε στα 83 της, παλεύοντας για έναν χρόνο με την άνοια. 

Ντίνα Κώνστα: Η σπάνια φωτογραφία της σε ηλικία 27 ετών

Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για την απώλειά της και τη συνεργασία τους στην κωμική σειρά του Mega που έγραψε ιστορία.

«Τόσο η Ντίνα όσο κι εγώ είμαστε δύο ηθοποιοί της παλιάς στόμφας που αυτοσχεδιάζαμε. Ήμασταν δύο ηθοποιοί που στους Δυο Ξένους ταιριάξαμε απόλυτα. Η χημεία ήταν εντυπωσιακή κι αυτό φαίνεται ακόμα και σήμερα που έχει περάσει μια εικοσαετία από τότε. Όλη αυτή η χημεία έγινε βέβαια μεταξύ μας κατόπιν σκληρής δουλειάς πάνω στους χαρακτήρες των σεναρίων. Ούτε τότε ούτε σήμερα βλέπω τους Δυο Ξένους. Γενικά δε βλέπω τις σειρές στις οποίες παίζω γιατί είμαι της άποψης, αφού το έχω κάνει, το ξέρω. Άρα γιατί να καθίσω να το ξαναδώ.

Η Χρυσούλα Διαβάτη με τους αείμνηστους Ντίνα Κώνστα και Δημήτρη Τσούτση σε σκηνή από τους Δυο Ξένους

Η Χρυσούλα Διαβάτη με τους αείμνηστους Ντίνα Κώνστα και Δημήτρη Τσούτση σε σκηνή από τους Δυο Ξένους

Οι περισσότερες από τις ατάκες που βλέπετε είναι δικές μας, τις οποίες ο σεναριογράφος μας επέτρεπε να χρησιμοποιούμε. Ήταν έξυπνος και γνώριζε ότι είχαμε μια πείρα χρόνων στην πλάτη μας και θα προσθέταμε καλά στοιχεία στη σειρά του. Μην ξεχνάτε ότι εγώ κι η Ντίνα είμαστε ηθοποιοί μιας παλιότερης γενιάς. Δεν είμαστε σαν τους τωρινούς… Δε βλέπετε τις παλιές ελληνικές ταινίες και τους αυτοσχεδιασμούς που έκαναν πόσο υπέροχοι ήταν; Ο Ψαθάς κάποτε μου είπε ότι οι ίδιοι οι παλιοί ηθοποιοί διαμόρφωναν με τις ατάκες τους την τελική μορφή του έργου. Ήταν έξυπνοι ηθοποιοί και ταλαντούχοι», αποκάλυψε η ηθοποιός. 

Ντίνα Κώνστα: Τι απάντησε σε ταξιτζή που την αποκάλεσε «Κυρία Μαρκορά»;

Για τον λόγο που δεν κατάφεραν να συνεργαστούν ξανά, ανέφερε συγκινημένη: «Δεν εξαρτιόταν από εμάς αν θα συνεργαστούμε ξανά. Εμείς δεν ήμασταν επιχειρηματίες. Δε μας ξαναπρότειναν ποτέ. Τελευταία φορά που μιλήσαμε με την Ντίνα ήταν πέρυσι. Όταν σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι από κοινού στο θέατρο. Τελικά δεν ευοδώθηκε κι ίσως είναι λίγο απωθημένο αυτό. Θα ήταν πολύ σπουδαίο να συνεργαστούμε ξανά. Γιατί δυστυχώς έφυγε η Ντίνα, θα φύγω κι εγώ σε λίγο και θα τελειώσει ο κύκλος αυτός!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top