Ντίνα Κώνστα: Τι απάντησε σε ταξιτζή που την αποκάλεσε «Κυρία Μαρκορά»;

Λεπτομέρειες από την τελευταία συνέντευξη της ηθοποιού

Δείτε βίντεο για την Ντίνα Κώνστα από τις Ειδήσεις του Star

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστός ο θάνατος της Ντίνας Κώνστα, της καταξιωμένης θεατρικής ηθοποιού που ξεχώρισε σε μεγαλύτερη ηλικία μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές Το Δις Εξαμαρτείν και Δυο Ξένοι

Ντίνα Κώνστα: «Δεν έπληξα στη ζωή μου με γάμους και παιδιά»

Η ίδια δεν αγαπούσε ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σπάνια έδινε συνεντεύξεις. Το 2018 ωστόσο, είχε κάνει μια εξαίρεση μιλώντας στο περιοδικό DownTown κάνοντας πολλές αποκαλύψεις.

Η Ντίνα Κώνστα στα γυρίσματα της σειράς Δυο Ξένοι με τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο και τον Αλέξανδρο Ρήγα 

Η Ντίνα Κώνστα στα γυρίσματα της σειράς Δυο Ξένοι με τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο και τον Αλέξανδρο Ρήγα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η ηθοποιός είχε σχολιάσει και το γεγονός ότι παρά την πολύχρονη πορεία της στο θέατρο, ο κόσμος την αναγνωρίζει λόγω του ρόλου της «Ντένης Μαρκορά»: «Με ενοχλεί. Η τηλεόραση είναι μια δουλειά. Το θέατρο είναι κάτι μεγάλο. Βέβαια είναι κι επικίνδυνο γιατί δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα. Σου έφυγε κάτι, τέλος. Δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω. Αλλά κι αυτά που έκανα στην τηλεόραση τα διάβαζα και τα πρόσεχα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε στο θέατρο, λόγω ηλικίας ή λόγω χρημάτων και βλέπουν τηλεόραση. Αλλά όταν ακούω να λένε "Α, η κυρία Μαρκορά", θυμώνω». 

Ντίνα Κώνστα: 10 ατάκες της Ντένης Μαρκορά που θα θυμόμαστε για πάντα

«Ακόμη σας φωνάζουν Ντένη Μαρκορά;», την είχε ρωτήσει η δημοσιογράφος Φανή Πλατσατούρα, με εκείνη να απαντάει: «Πριν λίγες μέρες μου λέει ένας ταξιτζής: "Κυρία Μαρκορά, πώς σας λένε στη ζωή σας;". Ας κάνατε τον κόπο να μαθαίνατε, του απαντώ. Και θύμωσα βεβαίως. "Μαρκορά και Μαρκορά!", δεν μπορώ πια, νευριάζω. Σιγά. Ευτυχώς που δεν πήγαν οι Δυο Ξένοι και τρίτη χρονιά».

H αείμνηστη ηθοποιός σε θεατρική πρεμιέρα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

H αείμνηστη ηθοποιός σε θεατρική πρεμιέρα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ντίνα Κώνστα: Αποτέφρωση, αντί για ταφή - Η επιθυμία της οικογένειάς της

Η Ντίνα Κώνστα είχε αναφερθεί και στην ηλικία της: «Δεν τη λέω την ηλικία μου γιατί πολλά χρόνια μαζευτήκανε και δεν κατάλαβα πώς πέρασαν. Δε θέλω να μιλάω για ηλικίες και δεν τις καταλαβαίνω κιόλας. Μου λένε "Πόσο χρονών τον κάνεις αυτόν;". "Δεν ξέρω ρε παιδιά και δε με νοιάζει να μάθω". Επίσης, δε μου αρέσει να με ρωτάνε "Πόσο χρονών είσαι;". Είναι βαριά τα πολλά χρόνια. Εγώ ήμουν πάντα πολύ ζωηρή, πολύ ζωντανή και τώρα λέω "Τι μένει;"», είχε απαντήσει με χιούμορ.

Η Ντίνα Κώνστα στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη το 2018

Η Ντίνα Κώνστα στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top