Παναγιωτίδη: «Ο Κόκοτας άρχισε να ιδρώνει, και εμείς πήραμε αμέσως το ΕΚΑΒ»

Η γνωστή ενδυματολόγος περιέγραψε τι συνέβη τις δύσκολες εκείνες ώρες

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει από την Πέμπτη ο Δημήτρης Κόκοτας, ο τραγουδιστής των αγαπημένων μας παιδικών και ανέμελων χρόνων.

Ο Δημήτρης Κόκοτας πριν από λίγα χρόνια στην περιοδεία του Λευτέρη Πανταζή μαζί με τη συνάδελφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου/φωτογραφία ndp

Ο Δημήτρης Κόκοτας πριν από λίγα χρόνια στην περιοδεία του Λευτέρη Πανταζή μαζί με τη συνάδελφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου/φωτογραφία ndp

Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι σε καταστολή, περιμένουμε το θαύμα»

Ο τραγουδιστής με τις μεγάλες επιτυχίες «Διαδόσεις», «Άσε να λένε αυτοί», και «Τα όνειρά μου σαν τα πέταλα μιας ανεμώνας» υπέστη έμφραγμα την ώρα που βρίσκονταν στις πρόβες για τα γυρίσματα του Just The Two Of Us και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

Εύη Δρούτσα για Δ. Κόκοτα: «Έχω τρελαθεί, πρόσεχε πάρα πολύ τον εαυτό του»

Η ενδυματολόγος του show, η οποία ήταν μπροστά εκείνη τη στιγμή που ο τραγουδιστής αισθάνθηκε δυσφορία, περιέγραψε στην εκπομπή «I Love ΣΚ» εκείνες τις δύσκολες στιγμές αναφέροντας χαρακτηριστικά πως όλοι είναι μουδιασμένοι μετά από αυτό το δυσάρεστο συμβάν.

«Ντύθηκε, πήγε στο stage να κάνει την πρόβα του και μετά από ένα μισάωρο έρχεται και μας λέει "Δε νιώθω καλά. Νιώθω κάτι σαν δύσπνοια, σαν ζαλάδα, σα να θέλω να λιποθυμήσω", τον βάλαμε έκατσε σε μία καρέκλα και του δώσαμε λίγο νερό. «Όταν ξεκίνησε να ιδρώνει είχα σαν ένστικτο ότι είναι έμφραγμα, είναι καρδιά. Έτσι πήραμε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ για να μη χάνουμε χρόνο και ενημερώσαμε την παραγωγή να στείλει κάποιον γιατρό. Ο γιατρός ήρθε και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φένια Παναγιωτίδη. 

Όπως είπε μάλιστα η ενδυματολόγος, ο τραγουδιστής είχε τις αισθήσεις του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top