MasterChef: Βιβή vs Ζωή! Ποια αποχώρησε από τον διαγωνισμό;

Τα κλάματα της παίκτριας που αποχώρησε και η συγγνώμη

Το ταξίδι της Ζωής στο MasterChef ολοκληρώθηκε αφού ήταν αυτή που είδε την πόρτα της εξόδου! Οι κριτές αποφάσισαν να μην της δείξουν τη βαθμολογία μιας και η προσπάθειά της δεν ήταν καλή.

Δημήτρης Μακρυνιώτης

Δημήτρης Μακρυνιώτης

«Θα ήθελα να πω κάτι. Συγγνώμη για την εκτέλεση του γλυκού. Απογοητεύτηκα που δεν κατάφερα να το εκτελέσω όσο καλύτερα μπορούσα. Είχα κάποιες ατυχίες. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία παρόλο που δεν έχω τόση άνεση με τα γλυκά, αν και μου αρέσουν πάρα πολύ», είπε αρχικά η παίκτρια  στον Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Το πιάτο που ετοίμασε η Ζωή στο MasterChef

Το πιάτο που ετοίμασε η Ζωή στο MasterChef


«Δεν ήθελα να κλάψω, αλλά κλαίω γιατί δεν ήθελα να φύγω. Γενικότερα η ψυχολογία μου τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν καλή. Προσπάθησα να έρθω με ενέργεια και χαρά και να παλέψω για την παραμονή μου. Μάλλον το αποτέλεσμα βγήκε στο γλυκό, δεν ήθελε να συνεργαστεί σήμερα. Το ταξίδι μέχρι εδώ ήταν τέλειο. Θα μου λείχουν η Χριστίνα, η Βιβή, ο Μάριος και η κουζίνα του MasterChef. Ειπώθηκαν πάρα πολλά, αλλά πραγματικά δεν κρατώ κακία σε κανέναν. Να βάλετε τα δυνατά σας και να το ζήσετε. Ρίσκαρα μαγειρικά. Θα κρατήσω πραγματικά τα καλά και τα άλλα θα τα αφήσω πίσω. Θα ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία. Και σε εσένα Σταμάτη παρόλο που μου ευχήθηκες να μην ανέβω στον εξώστη και τα κατάφερες», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Τα κλάματα της Ζωής στο MasterChef

Τα κλάματα της Ζωής στο MasterChef


«Χαρούμενος που γνώρισα τη Ζωή. Ξέρω  ότι θα πετύχει σε ό,τι όνειρο κι αν έχει. Θέλω να κρατήσει αυτά που της είπα με πολλή αγάπη. Δεν τα είπα με κακία», ήταν τα λόγια του Σταμάτη κι έκανε εντύπωση σε όλους μιας και ήταν εκείνος που στην ψηφοφορία της είχε ευχηθεί να μην ανέβει στον εξώστη.

MasterChef Σταμάτης

MasterChef Σταμάτης

Κλείνοντας, η Ζωή έκανε προβλέψεις για την τελική τετράδα λέγοντας πως θα είναι η Χριστίνα, ο Μάριος, ο Κώστας και ο Νίκος σημειώνοντας πως φέτος θεωρεί ότι ο νικητής θα είναι από την Κύπρο.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top