Ζήνα το Βράδυ: Ανοίγει τον φάκελο των παράνομων και μη υιοθεσιών

Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 23.15 στο Star

Δείτε το trailer της εκπομπής ΖΗΝΑ το βράδυ, Τετάρτη 20/3

Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, με κοινωνικά θέματα, που αφορούν στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και με μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, που θα προβληματίσουν, θα ευαισθητοποιήσουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις την επόμενη μέρα. Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ».

Απόψε, Τετάρτη 20 Μαρτίου, η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ», ανοίγει τον φάκελο των παράνομων και μη υιοθεσιών, της αγοραπωλησίας βρεφών, του εμπορίου ελπίδας σε άκληρους γονείς, αλλά και της πραγματοποίησης ενός ονείρου ζωής για πολλές οικογένειες.
 

Ζήνα Κουτσελίνη
Η ιστορία του Γιάννη
Ο Γιάννης έμαθε στα 5 του χρόνια ότι είναι υιοθετημένος. Με προσωπική του έρευνα και επίμονη προσπάθεια βρέθηκε στα ίχνη της βιολογικής μητέρας του και της δικής της αλήθειας, που μοιάζει με σενάριο μυθιστορήματος.
Έρχεται ζωντανά στο πλατό της εκπομπής αναζητώντας απαντήσεις στα δικά του «γιατί». Η βιολογική του μητέρα αιφνιδιάστηκε όταν τον είδε ολοζώντανο μπροστά της, αφού ήξερε πως το παιδί της γεννήθηκε νεκρό, όπως και του είπε.
Ποια είναι η αλήθεια; Τι έχει συμβεί; Ποιοι υπέγραψαν για να υιοθετηθεί το «νεκρό» μωρό; Τι λέει στην εκπομπή η θετή του μητέρα;

Η ιστορία του πατέρα Νικόλαου και του Ρόμπερτ
Ένας Έλληνας ιερέας και ένας Αμερικανός οικονομολόγος, που μεγάλωσε σε μία οικογένεια Εβραίων στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών, μοιράζονται τα βιώματά τους. Στις 17 Οκτωβρίου του 1982, την ίδια σχεδόν στιγμή, ο ένας χειροτονούταν ιερέας και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο άλλος ντυνόταν γαμπρός. Οι δύο αυτοί άνθρωποι, που μεγάλωσαν σε διαφορετική ήπειρο και μέχρι τα 40 τους δεν γνώριζαν ο ένας την ύπαρξη του άλλου, ήταν αδέλφια και μάλιστα δίδυμα!
Ο πατέρας Νικόλαος και ο Ρόμπερτ ενώθηκαν με έναν παράδοξο τρόπο και ένωσαν τα κομμάτια του παζλ των ζωών τους. Αποκλειστικά στην εκπομπή οι πρωταγωνιστές της συγκλονιστικής ιστορίας.  

Ζήνα Κουτσελίνη


Η ιστορία της Μαίρης
Στα 48 της χρόνια είδε για μία και μοναδική φορά τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, στην αυλή του σπιτιού της και έκτοτε την έχασε για πάντα. Η Μαίρη Σελέκου μας περιγράφει την απίστευτη ιστορία ζωής της και το μυστικό πως ήταν υιοθετημένη, που πήρε μαζί της η θετή μητέρα της. Σήμερα, εκτός από τη δική της ιστορία, ως πρόεδρος του Συλλόγου Έρευνας και Αποκάλυψης Στοιχείων Υιοθετημένων παιδιών, μας αποκαλύπτει τα παιχνίδια της ζωής πολλών ακόμη υιοθετημένων παιδιών και γονιών, που αναζητούν τα χαμένα παιδιά τους.

Η ιστορία της Σταματίας
Η κυρία Σταματία, γέννησε το 1982 ένα αγοράκι, που της είπαν πως πέθανε, αλλά ποτέ η ίδια δεν είδε νεκρό. Το ένστικτο της μάνας δεν την άφησε να ησυχάσει ποτέ. 17χρόνια μετά, έλαβε στο σπίτι της χαρτί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού για τη στράτευσή του, στο οποίο ο γιος της εμφανιζόταν ως αεροβαφτισμένος και είχε το επίθετό της. Όλη της η ζωή κύλησε με αυτόν τον καημό και μέχρι σήμερα αναζητά το χαμένο της παιδί.

Η ιστορία του Μιχάλη
Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μελιόπουλος μοιράζεται τη συγκινητική ιστορία ζωής του με την εκπομπή. Από ένα τυχαίο περιστατικό στο σχολείο έμαθε την αλήθεια, πως είναι υιοθετημένος. Οι γονείς του ήταν αγρότες, που τον μεγάλωσαν σαν πραγματικό τους παιδί. Δεν τους κάκιωσε ούτε όταν ανακάλυψε σε ένα κουτί κρυμμένα τα χαρτιά της υιοθεσίας του. Χρόνια μετά και ενώ είχε αποκτήσει τη δική του οικογένεια, αναζήτησε τους πραγματικούς του γονείς. Εντόπισε μόνο τη μητέρα του, η οποία πήρε μαζί της για πάντα το μυστικό του βιολογικού του πατέρα.

Η ιστορία του Γιώργου
Ο 55χρονος Γιώργος στα 8 του χρόνια έμαθε πως είναι υιοθετημένος. Μεγάλωσε με αγάπη σε μία ενωμένη οικογένεια μέχρι που στα 22 του χρόνια η θετή μητέρα του δέχτηκε την επίσκεψη μιας κοινωνικής λειτουργού. Η βιολογική του μητέρα τον αναζητούσε. Εκείνος αρνήθηκε, τότε, να τη συναντήσει και λίγο καιρό μετά εμφανίστηκε στη ζωή του κάποιος που δήλωνε αδελφός του. Στην πορεία αυτό αποδεικνύεται ψέμα, όμως, με αφορμή αυτή την επίσκεψη, φτάνει στα ίχνη της βιολογικής του μητέρας και γνωρίζει για πρώτη φορά τα πραγματικά αδέλφια του.

Η ιστορία της Βαρβάρας
Η κυρία Βαρβάρα είναι μία μανούλα καρδιάς για 8 παιδιά, εκ των οποίων μόνο το ένα είναι βιολογικό της παιδί. Άνοιξε τις φτερούγες της και έγινε προστάτιδα παιδιών, που είχαν ανάγκη και στερούνταν τη μητρική αγκαλιά. Μας εξηγεί πως η προσφορά έγινε για εκείνη το πραγματικό νόημα της ζωής.

Η ιστορία του Στέλιου
Στο πλατό της εκπομπής ο Στέλιος. Στα 6 του χρόνια υποψιάστηκε για πρώτη φορά πως είναι υιοθετημένος, εξαιτίας ενός εμβολίου! Χρειάστηκε να περάσουν πέντε δεκαετίες, από τότε, για να φτάσει στα ίχνη της αδελφής του, την οποία εντόπισε μέσω της παγκόσμιας τράπεζας DNA. Η συνάντησή τους έκρυβε πολλές εκπλήξεις και αποκαλύψεις, τις οποίες απόψε θα μοιραστεί μαζί μας.

ΖΗΝΑ, το βράδυ, απόψε, Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 23.15 στο Star.

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής ΖΗΝΑ το βράδυ, Τετάρτη 20/3
 
ΖΗΝΑ το βράδυ
Κάθε Τετάρτη στο Star
 
Παρουσίαση: Ζήνα Κουτσελίνη
Μαζί της ο Δημήτρης Μαρέδης
Ειδικοί συνεργάτες: Μάνος Σφακιανάκης, Κέλλυ Ιωάννου
Επιμέλεια εκπομπής - Συντονισμός: Στέλλα - Μαρία Ζώη
Αρχισυνταξία: Χαρά Αναστασάκη
Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λιμνιός, Γιώργος Σόμπολος, Αλέξανδρος Καλαφάτης, Ελένη Καραθάνου, Αδάμ Αλεξόπουλος
Δημήτρης Σακκάς, Βιβή Αγρούλη, Στεργιανή Κουτζούνη
Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Βλάχος
Executive Producer: Τόνια Σαγιάκου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel Productions

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top