MasterChef 2024: Προκάλεσε τον Κούρτογλου κι ανέτρεψε τα δεδομένα!

Η απόφαση που αλλάζει τις ισορροπίες ανάμεσα στις μπριγάδες

Τη δυσαρέσκεια τους για την αρχηγία του Γιάννη Κούρτογλου έδειξαν ορισμένοι από τους παίκτες της μπορντό μπριγάδας. 

Μπροστά στους συμπαίκτες του και τους τρεις σεφ και κριτές του MasterChef 2024, ο Νίκος Κυψίδης μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά του αρχηγού τους, λέγοντας όμως ότι του δίνουν μια ακόμα ευκαιρία. Ο Γιάννης Κούρτογλου συγκινήθηκε με τη στήριξη των συμπαικτών του. «Ο Γιάννης νόμιζε ότι η ομάδα του τον στηρίζε, εγώ θα πω "Κάποιοι σε φτύνουν κι εσύ νομίζεις ότι βρέχει», σχολίασε ο Κώστας.

MasterChef 2024: Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί κι οι ολοκαίνουριες μπριγάδες!

Την ίδια στιγμή ο Ηλίας από την αντίπαλη μπριγάδα σήκωσε το χέρι του λέγοντας: «Θέλω σήμερα να προκαλέσω τον Γιάννη». «Οι εξελίξεις τρέχουν... Ηλία προκαλείς τον αρχηγό της μπορντό μπριγάδας. Κατεβαίνεις κάτω, παίρνεις θέση στον πρώτο πάγκο», ειπε ο Σωτήρης Κοντιζάς αμέσως μετά την ανακοίνωση του παίκτη.

«Στην περίπτωση που ο Ηλίας νικήσει τον Γιάννη, τότε ο Ηλίας γίνεται αρχηγός των μπορντό κι ο Γιάννης παίρνει τη θέση του Ηλία στους γκρι. Στην περίπτωση που χάσει αυτή τη μονομαχία ο Ηλίας είναι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση», ξεκαθάρισε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Γιάννης Κούρτογλου: Η ηλικία, η καριέρα στο εξωτερικό κι ο στόχος του!

Μιλώντας στην κάμερα ο Ηλίας αποκάλυψε ότι όλο αυτό έγινε σε συνεννόηση με τους συμπαίκτες του να τον καθαιρέσουν. «Ήθελα και την προηγούμενη εβδομάδα να τον προκαλέσω. Ήθελα από την αρχή να πάρω την αρχηγία και δεν το κατάφερα», είπε ο Ηλίας προσθέτοντας στους σεφ και κριτές ότι νιώθει πολύ δυνατός για να το κάνει τώρα.

Ο Γιάννης σχολίασε ότι δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, ωστόσο του δίνουν δύναμη τα λόγια της μπριγάδας του, των μπορντό. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top