Χριστίνα Λαμπίρη: «Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο μαζί τους κλαίω»

Η τρυφερή εξομολόγηση στο Breakfast@Star για τα εγγόνια της

Τα βραβεία «Καλλιρρόη» παρουσίασε η Χριστίνα Λαμπίρη, όπου τιμήθηκαν 13 γυναίκες για το έργο και την προσφορά τους στην κοινώνια. Η κάμερα του Breakfast@Star βρέθηκε στην εκδήλωση και εξασφάλισε δηλώσεις από τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.

Χριστίνα Λαμπίρη: «Σοκαρίστηκα, το θεωρώ τεράστιο φάουλ αυτό που συνέβη»

Ερωτώμενη αν της λείπει η τηλεόραση κι αν έχει δεχτεί προτάσεις να επιστρέψει απάντησε με ειλικρίνεια: «Δε νομίζω ότι λείπω από την τηλεόραση, αν έλειπα θα ήμουν. Αυτή τη στιγμή δε μου λείπει η τηλεόραση είναι τόσο γεμάτη η ζωή μου και είναι τόσο δύσκολη η τηλεόραση που κάνετε που δεν ξέρω αν θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να βρεθώ κοντά σας», αποκάλυψε.

Χριστίνα Λαμπίρη: «Απογοητεύτηκα από το Μακεδονία TV, έγινα ρεζίλι»

«Έκανα κάποιες συζητήσεις για την τηλεόραση, αλλά δεν κατέληξαν κάπου», συμπλήρωσε.

Η Χριστίνα Λαμπρίρη στο Breakfast@Star

Η Χριστίνα Λαμπρίρη στο Breakfast@Star

Στη συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη παραδέχτηκε πως η τηλεόραση έχει γίνει σκληρή. «Αγαπώ και σέβομαι την τηλεόραση την έχω υπηρετήσει πολλά χρόνια. Θεωρώ από αυτά που βλέπω ότι έχει γίνει σκληρή». 

Σχετικά με το αν υπάρχουν κίτρινες εκπομπές, δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Star: «Όταν κάναμε μεσημεριανές εκπομπές μας έλεγαν κίτρινους. Τι ανακαλύψαμε ξαφνικά; Η τηλεόραση έχει ό,τι χρώμα θέλει να της δώσει κάποιος, αν δεν αρέσει κάτι υπάρχει το κοντρόλ να το αλλάξουμε».

Η ίδια «έλιωσε» μόλις μίλησε για τα εγγονάκια της, που της έχουν «κλέψει» την καρδιά: «Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο μαζί τους κλαίω». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top