Sportdog.gr: Ξεπέρασε τα 2,6 εκ. Instream Video Views για τον Φεβρουάριο

Το μοναδικό αθλητικό site που έχει instream video advertising με υψηλά KPIs

To Sportdog.gr, ο αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του αθλητισμού, με περισσότερους από 3 εκατ. users και 30 εκατ. page views μηνιαίως, ξεπέρασε τα 2,6 εκατ. instream video views για τον μήνα Φεβρουάριο, ενισχύοντας τη θέση του ως ένα από τα κορυφαία και επιδραστικά αθλητικά sites στην Ελλάδα και επιβεβαιώνοντας την ηγετική του θέση στον ψηφιακό χώρο του αθλητικού βίντεο.

Η σημαντική αυτή επίδοση αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσής του προς το κοινό και της σταθερής του δέσμευσης για τη δημιουργία πρωτότυπου, premium βίντεο περιεχομένου, καθώς και υψηλής ποιότητας αθλητικής ενημέρωσης.

Η επιλογή και χρήση του hashtag #AllSportsVideo επισημαίνει την κατεύθυνση του δημοφιλούς site και την έμφαση στη δημιουργία ποικίλου και θεαματικού αθλητικού video content.

Τέλος, το Sportdog.gr ξεχωρίζει ως το μοναδικό αθλητικό site που προσφέρει instream video advertising με υψηλά KPIs, δημιουργώντας ένα brand safe και premium περιβάλλον. Με αποκλειστικό περιεχόμενο από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις όπως η EuroLeague, η Premier League και η SuperLeague, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του αθλητισμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top