Στην πρώτη θέση το Star τον Φεβρουάριο

Ανοδική πορεία και πρωτιά στην τηλεθέαση για το Star

Στην πρώτη θέση το Star τον Φεβρουάριο

Ανοδική πορεία και πρωτιά στην τηλεθέαση για το Star τον Φεβρουάριο στο δυναμικό κοινό 18-54, σημειώνοντας μερίδιο 12,2%.

 


Σε σύγκριση με τον περσινό Φεβρουάριο, υπήρξε αξιόλογη αύξηση +1,2 μονάδες.

 

MasterChef 2024 – Κυρίαρχο στην prime time ζώνη

Το MasterChef 2024, το τηλεοπτικό φαινόμενο που αποτελεί σταθερή αξία στην ελληνική τηλεόραση, τον Φεβρουάριο κυριάρχησε στους πίνακες τηλεθέασης. Ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, 19,6% και έστω για 1΄το παρακολούθησαν 1.744.000 τηλεθεατές , στο σύνολο  κοινού.

Η απήχηση του MasterChef 2024 είναι εντυπωσιακή στο δυναμικό κοινό 18-54 τόσο σε άνδρες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 19%, όσο και σε γυναίκες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 20%.

MasterChef 2024: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Φεβρουάριο!

MasterChef 2024 – Κυρίαρχο στην prime time ζώνη

Αλήθειες με τη Ζήνα – Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο

Η κοινωνική εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών και τον Φεβρουάριο, που την εμπιστεύθηκαν για τις καθημερινές αποκαλύψεις, τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, την ολοκληρωμένη έρευνα, τα αναλυτικά ρεπορτάζ με συστηματική προσέγγιση στη λεπτομέρεια, τις αποκλειστικότητες.
Η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη της σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 15,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 18% στο σύνολο κοινού, ενώ έχει ιδιαίτερη απήχηση στο σύνολο του γυναικείου κοινού με μερίδιο 20,8%.

Αλήθειες με τη Ζήνα: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο

Αλήθειες με τη Ζήνα – Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο
 
Cash or Trash – Πρωτότυπο και πρώτο

Η εκπομπή «Cash or Trash», η μοναδική στο είδος της εκπομπή με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Μοιραράκη, τον Φεβρουάριο ήταν πρώτη στη ζώνη της, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 14,2% στο δυναμικό κοινό 18-54.  

Cash or Trash – Πρωτότυπο και πρώτο
 
Τροχός της Τύχης
– Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης και η πρωτιά τού ανήκουν  

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, γυρίζει και δείχνει πρωτιά! Τον Φεβρουάριο, από Δευτέρα έως Κυριακή, ήταν πρώτος στη ζώνη του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 19,4% στο σύνολο κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 ήταν δεύτερος  και σημείωσε μερίδιο τηλεθέασης 15%.
Η απήχηση του Τροχού της Τύχης είναι εξίσου μεγάλη στο σύνολο του κοινού τόσο σε άνδρες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 17,9%, όσο και σε γυναίκες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 21,6%.

Τροχός της Τύχης – Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης και η πρωτιά τού ανήκουν

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top