Η Δανάη Μπάρκα για το συμβάν με τα Τέμπη: «Έγινε μία παράφραση»

Απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ώρες

Δείτε το σχετικό βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Mega

Τη δική της απάντηση στα πικρόχολα σχόλια που δέχεται μέσω των social media τα τελευταία δύο 24ωρα, έδωσε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Παρασκευής

Δανάη Μπάρκα: «Λίγο το ένα, λίγο το άλλο. Εγώ πήρα μία απόφαση»

Η παρουσιάστρια του Mega θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της γύρω από μια φράση της που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων στα social media, με αφορμή την προχθεσινή πανελλαδική απεργία και την τραγωδία στα Τέμπη

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να απαντήσει για το κύμα μίσους που εισέπραξε τα τελευταία 24ωρα!

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να απαντήσει για το κύμα μίσους που εισέπραξε τα τελευταία 24ωρα!

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή της 28ης Φεβρουαρίου, η Δανάη Μπάρκα συζητώντας με τον σεφ της εκπομπής, Τίμο Ζαχαράτο, ρώτησε: «Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;», με τον ίδιο να της απαντάει: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα». H παρουσιάστρια του ανταπάντησε: «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;», ατάκα που θεωρήθηκε από κάποιους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειρωνική και προκάλεσε κύμα οργής.

Δανάη Μπάρκα: «Ήταν 5 δευτερόλεπτα μιας εσωτερικής συζήτησης»

«Ήταν 5 δευτερόλεπτα μιας εσωτερικής συζήτησης, που ίσως κακώς εκτέθηκε μεταξύ εμού και του Τίμου. Εκείνος δεν ξέρει καν ότι τον βάζω στην υπόθεση και τοποθετούμαι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Τα social media είναι ένα μέσο που λύνει και γιγαντώνει παθογένειες και καλά κάνουν. Έχουμε δει να αλλάζουν καταστάσεις μιας ολόκληρης χώρας και εγώ τα χρησιμοποιώ και τα αγαπώ, όταν βοηθούν σε κάτι», συνέχισε η Δανάη Μπάρκα στον «αέρα». 

Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Κικής Δημουλά

«Όταν παραφράζεται κάτι, ειδικά σε ανθρώπους που μια ώρα πριν έχουν ασχοληθεί με το θέμα των Τεμπών και παροτρύνουμε τους πάντες να μην το ξεχάσουν, το θεωρώ λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί

Η συνομιλία ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Τίμο Ζαχαράτο που προκάλεσε αντιδράσεις!

Η συνομιλία ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Τίμο Ζαχαράτο που προκάλεσε αντιδράσεις!

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε πέρσι, να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές και να μην εκτροχιαζόμαστε από την ουσία των πραγμάτων», πρόσθεσε. 

Τέμπη: H σπαρακτική ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για την κόρη της

«Θα ήθελα λοιπόν να μείνουμε σε αυτό, σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω και σηκώνουν αυτό το βάρος, να συνεχιστεί η ζωή τους. Με συγχωρείτε για τον χρόνο σας, αλλά όταν νιώθεις ότι γίνεται μια κατάφορη αδικία, θέλεις να υπερασπιστείς κάποια πράγματα», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top