Το «άγιο δισκοπότηρο» των συλλεκτών στο σημερινό Cash or Trash!

Νέα εβδομάδα με νέο επεισόδιο σήμερα, Δευτέρα, στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του Cash or Trash για αυτή την εβδομάδα

Σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Με τις ευλογίες της αγαπημένης του θείας, ο Θεμιστοκλής φέρνει έναν ιδιαίτερο αμφορέα στο Cash Or Trash. Αρωματοποιός με αγάπη στη μοναδικότητα του αρώματος και της προσωπικότητας σε αρμονία με αυτό, ο Θεμιστοκλής γνωρίζει πολλά για τα αρώματα, αλλά ελάχιστα για το αντικείμενό του.  Το αντικείμενο του πωλητή δεν τον γοήτευε άδικα μέσα από τα τόσα, που έχει στη συλλογή της η θεία του, αφού, τελικά, σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με την επαγγελματική του ιδιότητα. Ένα δυνατό αντικείμενο, μια κλασική αντίκα έρχεται στο Cash Or Trash!   

Όσα είπε η οικοδέσποινα του Cash or Trash στο Breakfast@star

Ο Ίκαρος από τη Θεσσαλονίκη θα ήθελε να μπει τραγουδώντας στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash, αφού εκφράζεται πιο άνετα μέσα από τη μουσική. Με έναν ντροπαλό και συνεσταλμένο αέρα καλλιτέχνη, ο πωλητής φέρνει  ένα μικρό έργο τέχνης της pop κουλτούρας. Θα καταφέρει, άραγε, ο Έλληνας ομογενής γεννημένος στη Βραζιλία να… χορέψει τους αγοραστές στους ρυθμούς της σάμπα;  

Άφωνη η Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχω ανιχνευτή μετάλλων, είμαι χρυσοθήρας»

Ο Βασίλης φέρνει ένα μοναδικό αντικείμενο, που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηρίσουν «κυνηγοί» του είδους ως «το άγιο δισκοπότηρο» των συλλεκτών. Το ελληνικό κειμήλιο της συλλογής του πωλητή είναι σε άψογη κατάσταση, χωρίς καμία απολύτως παρεμβατική αποκατάσταση. Η σπάνια είσοδος του Θάνου Λούδου στο δωμάτιο των αγοραστών, για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία της εκπομπής, προκειμένου να παρουσιάσει ένα από τα πιο ιδιαίτερα μουσειακά και συλλεκτικά κομμάτια, προκαλεί μεγάλο ανταγωνισμό ανάμεσα στους αγοραστές. 

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες… κονταροχτυπιούνται για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!  

Cash or Trash: Συγκίνησε τους αγοραστές με την ιστορία του από τις φωτιές

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων κι αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. 

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη κι ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top