Κατερίνα Ζαρίφη: «Η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε»

Ο λόγος που διέκοψε το πρωινό και η πρόταση για σίριαλ που αρνήθηκε

Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη, όπου μίλησε για την τηλεόραση και τα επαγγελματικά της βήματα.

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο λόγος που αισθάνθηκε... «Χατζηβασιλείου»

«Πολλές φορές το καινούργιο μας σοκάρει, ευχάριστα ή δυσάρεστα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δώσει ο κόσμος μία ευκαιρία στην πλάκα το μεσημέρι. Δεν έχουν μπει ακόμα σωστά τα κομμάτια στο παζλ αλλά έχουμε πολύ καλό υλικό», παραδέχτηκε για την νέα της εκπομπή στο OPEN, «Οδός Ζαρίφη 2».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious)

Η Κατερίνα Ζαρίφη στο πλατό της νέα της εκπομπής

Η παρουσιάστρια συνδυάζει όλα αυτά τα χρόνια επιτυχώς το θέατρο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει να κάνει πρωινό. «Το ραδιόφωνο είναι η δουλειά που ξέρω να κάνω καλά σε αυτή τη ζωή, είναι ο μόνιμος σύζυγος. Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε. Είναι από το μηδέν στο εκατό σε δευτερόλεπτα, μόλις λες την καλημέρα».

Άφωνη η Κατερίνα Ζαρίφη: Έδειξαν για πρώτη φορά τον σεφ σύντροφό της

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε αν της λείπει το θέατρο, καθώς και τον λόγο που αρνήθηκε να παίξει στη σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου: «Μου λείπει το θέατρο δεν πίστευα ότι θα μου έλειπε τόσο. Είναι μία εξάρτηση που δεν την πίστευα, η μεγαλύτερη ντόπα. Έχω αποφασίσει στη ζωή μου να εντάσσω πράγματα που να τα θέλω πραγματικά. Φέτος έχασα μία ευκαιρία να είμαι στο σίριαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου λόγω της εκπομπής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top