ΖΗΝΑ το βράδυ: Εκπομπή αφιερωμένη στα ροζ βίντεο και το cyberbullying

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή της, ζωντανά στο Star, στις 23.15

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής ΖΗΝΑ το βράδυ, Τετάρτη 17/1

Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, με κοινωνικά θέματα, που αφορούν στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και με μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, που θα προβληματίσουν, θα ευαισθητοποιήσουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις την επόμενη μέρα. Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ».

ζηνα κουτσελινη

Απόψε, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, η εκπομπή ασχολείται με τις υποθέσεις των ροζ βίντεο στα κινητά εκβιαστών.

Απειλές, ψευδείς κατηγορίες, «ηλεκτρονική» συκοφαντία, διασυρμός.

Κινδυνεύεις μόνο από τους ερωτικούς σου συντρόφους ή και από τους επαγγελματικούς σου ανταγωνιστές ;

Πίσω από τον ψηφιακό εκβιασμό κρύβεται μόνο η ζήλεια και η εμμονή ή μήπως και το κέρδος;

Όταν ο ανταγωνισμός ξεπερνά κάθε όριο ηθικής, κακοποιοί «αμαυρώνουν» πρόσωπα, επιχειρήσεις, ακόμη και εταιρίες – κολοσσούς.

Εκβιασμοί εντός και εκτός διαδικτύου, αλλά και εκβιασμοί που οδήγησαν ακόμη και στο έγκλημα. Στον Βόλο, μια 18χρονη κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον θείο της από τα 9 της χρόνια και εκβιαζόταν για να μη μιλήσει. Ο πατέρας της τον δολοφόνησε!

Στο πλατό της εκπομπής οι προσωπικές ιστορίες ανθρώπων, που έπεσαν θύματα εκβιασμού.

Μία γυναίκα, που όταν πήρε την απόφαση να χωρίσει, ο ψυχολόγος σύντροφός της τοιχοκόλλησε τις γυμνές φωτογραφίες της στην πολυκατοικία, που έμενε.

Ένας επιχειρηματίας, που βρέθηκε στο στόχαστρο «τρομοκρατών του πληκτρολογίου, που του ζητούσαν χρήματα για να δυσφημίσουν τους ανταγωνιστές του και να του «πουλήσουν» εικονικές θετικές κριτικές.

Ένας πατέρας, που όπως ισχυρίζεται, έπεσε θύμα εκβιασμού μετά το διαζύγιο. Κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγό του πως κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί του, το οποίο δεν έχει δει τα τελευταία δύο χρόνια!

Cyberbullying και εκβιασμοί ανηλίκων στα social media και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Διαδικτυακοί κακοποιοί «ξεγύμνωσαν» 14χρονη και την… πλάσαραν σε forum για αναζήτηση συνοδών. Η μητέρα της, που έγινε ντετέκτιβ, έπαιξε τον ρόλο του υποψήφιου «πελάτη» και βρέθηκε στα ηλεκτρονικά ίχνη τους. Στο στούντιο μαζί μας η μητέρα.

Και για πρώτη φορά τηλεοπτικά η συγκλονιστική ιστορία ζωής μίας κοπέλας, που διαθέτει τις ερωτικές της στιγμές επί πληρωμή. Η 24χρονη σεξεργάτρια θα είναι στο στούντιο της εκπομπής, τολμά με το πρόσωπό της μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και αποκαλύπτει τα πάντα για τη βιομηχανία πορνό, το strip show, το escorting και το Only Fans.

Σε κάθε εκπομπή υπάρχει και το θετικό μήνυμα, που αυτή τη φορά έρχεται από τρεις νεαρούς Ρομά. Γύρισαν την πλάτη στην παραβατικότητα και έγιναν «φωτεινοί φάροι» για άλλους ανθρώπους. Με όπλο τους τη μόρφωση, κατόρθωσαν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και να σηκώσουν ψηλά τη γαλανόλευκη σημαία.

Και όπως πάντα η επικαιρότητα στο επίκεντρο της εκπομπής.

ΖΗΝΑ, το βράδυ, απόψε, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 23.15 στο Star.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top