Μαρκέλλα Γιαννάτου σε Ελένη Μενεγάκη: «Θα σε ερωτευόμουν για πλάκα»

Η αναφορά στην προσωπική της ζωή και η μητρότητα

Το καλοκαίρι του 2023 η Μαρκέλλα Γιαννάτου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που άλλαξε τη ζωή της ριζικά.

Λίγο πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτο, ο οποίος είναι και ο μπαμπάς του παιδιού, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Χωρισμοί στη showbiz: Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2023

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου με τον Λευτέρη Χαρίτο - Φωτογραφία NDP

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου με τον Λευτέρη Χαρίτο - Φωτογραφία NDP

«Ήμουν τυχερή στην προσωπική μου ζωή, είχα πάντα μεγάλης διάρκειας σχέσεις», εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Λιάγκας σε Γιαννάτου: «Εσείς οι Κερκυραίοι είστε πολύ σεξουαλικοί;»

Περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο άνθρωπος που είναι δίπλα της, όπως θαυμασμό, καλοσύνη και επαγγελματική καταξίωση, έκανε ένα αιφνιδιαστικό σχόλιο με αποδέκτρια την Ελένη Μενεγάκη: «Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα δηλαδή, κατάλαβες;» τόνισε, με την παρουσιάστρια να χαμογελάει και να της λέει πως «είσαι γλύκα, πραγματικά».

Η τηλεοπτική «Γερακίνα» από τις «Μάγισσες» αποκάλυψε σε άλλο σημείο πως «ξεφορτώθηκε» όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ότι ως νέα μαμά μεγαλώνει την κόρη της με τη βοήθεια της μητέρας της. «Είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν λίγο καιρό. Έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης, είχα πάρει 20 κιλά. Γύρισα αμέσως στη δουλειά, δεν ήμουν έτοιμη, αλλά νομίζω με βοήθησε πολύ».

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top