Χωρισμοί στη showbiz: Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2023

Οι celebrities που αποφάσισαν να χωρίσουν μέσα στο 2023

Οδεύουμε προς το τέλος της χρονιάς και θελήσαμε να κάνουμε μια ανασκόπηση σε ό,τι αφορά τους χωρισμούς στην ελληνική showbiz. Το star.gr συγκέντρωσε τα ζευγάρια που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μέσα στο 2023

Το 2023 είχε πολύκροτα διαζύγια, αλλά και ξαφνικούς χωρισμούς που προκάλεσαν αίσθηση!

Αυτά είναι τα ζευγάρια που αποτελούν πλέον παρελθόν

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου

Ελεωνόρα ΖουγανέληΣπύρος Δημητρίου

Ήταν Φεβρουάριος του 2023 όταν «έσκασε» η είδηση του χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου.

Έπειτα από 2.5 χρόνια αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους. Οι φήμες για κρίση στον γάμο τους είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν ήδη από το καλοκαίρι ωστόσο, το πρώην ζευγάρι δεν είχε μιλήσει για τα γκρίζα σύννεφα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη


Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να χωρίσουν. Έγιναν ζευγάρι το 2019 και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν.

Το 2020 απέκτησαν τον γιο τους, Αναστάση, που πάντα θα τους ενώνει.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη

Ευγενία Σαμαρά Γιάννης Ποιμενίδης

Έπεσαν τίτλοι τέλους για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη μετά από εννέα χρόνια σχέσης. Μέχρι και σήμερα κανένας από τους δυο δεν έχει μιλήσει για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Γιάννης Στάνκογλου – Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν

Γιάννης Στάνκογλου Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν

Αν και ο Γιάννης Στάνκογλου  και η Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν έχουν χωρίσει χρόνια, ο ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση πριν από λίγο καιρό.
Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως ο κυριότερος λόγος  που κράτησε κρυφό των χωρισμό ήταν για να προστατεύσει τα παιδιά του, μία απόφαση που πάρθηκε από κοινού.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία θα αποτελούν πάντα την προτεραιότητά τους.

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς

Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας η Ζέτα Δούκα κι ο Μιχάλης Χατζαντωνάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν στα γενέθλια της κόρης τους, Θάλειας που έκλεισε τα 7 της χρόνια στις αρχές Απριλίου.

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Στάθης Σχίζας

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και φαίνονταν πιο ταιριαστοί και ερωτευμένοι από ποτέ. Ωστόσο, μετά από 1,5 χρόνο σχέσης η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν την εμφάνισή τους όταν ο επιχειρηματίας θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης.

Λίγες μέρες αργότερα το ζευγάρι ταξίδεψε στο εξωτερικό, ωστόσο απέφυγε να ανεβάσει στα social media κοινή φωτογραφία από το ταξίδι του.

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστυ Καθάργια
Γιώργος ΜαυρίδηςΚρίστη Καθάργια

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια ήταν ένα από τα ζευγάρια που αποφάσισαν φέτος να πάρουν διαζύγιο μετά από εννέα μήνες γάμου.
 Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής και η όμορφη ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Εννέα μήνες μετά έκαναν αίτηση διαζυγίου.

 Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος
Κατερίνα ΛάσπαΝεκτάριος Νικολόπουλος

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 14 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών.
Οι δυο τους είναι σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπογράψουν το διαζύγιο.

 Μαρία Λουΐζα Βούρου & Γιάννης Παπαγεωργίου

Μαρία Λουΐζα Βούρου - Γιάννης Παπαγεωργίου

Τίτλοι τέλους για την Μαρία Λουΐζα Βούρου και τον Γιάννη Παπαγεωργίου. Ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε από την ίδια την παρουσιάστρια τον περασμένο Μάρτιο, μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok όπου ρωτήθηκε an είναι single (ελεύθερη) και απάντησε θετικά.

Οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά και διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη του παιδιού τους, του Ιάσονα.

 Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρης Χαρίτος

Μαρκέλλα Γιαννάτου Λευτέρης Χαρίτος

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν ζευγάρι με τον Λευτέρη Χαρίτο 14 χρόνια.

Ο χωρισμός ήταν ξαφνικός και ήρθε λίγο καιρό αφότου αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδί. Η είδηση, ξάφνιασε το περιβάλλον των καλλιτεχνών ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν μιλάνε για δύο ανθρώπους που έχουν ως στόχο το καλύτερο για το παιδί που έφεραν στον κόσμο.

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Πέτρος Πυλαρινός

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Πέτρος Πυλαρινός

Τέλος στη σχέση τους έβαλαν η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός. Όπως έγινε γνωστό τον περασμένο Οκτώβριο, η influencer και ο τραγουδιστής, αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 3,5 χρόνια σχέσης.

«Αυτή η σχέση δεν υφίσταται πλέον, έχει λήξει. Δεν είναι μαζί τα παιδιά. Μετά από δύο χρόνια κοινής ζωής, πήραν από κοινού την απόφαση να μην συνεχίσουν μαζί και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Είναι οριστικό, δεν μένουν μαζί, τέλος. Υπήρξε μια φθορά, αλλά χώρισαν αγαπησιάρικα» είχε πει ο Νίκος Γεωργιάδης.
Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη

Τον χωρισμό της από τον Άγγελο Λάτσιο επιβεβαίωσε η Γαία Μερκούρη. Το μοντέλο μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok τον περασμένο Νοέμβριο, αποκάλυψε πως εδώ και τέσσερις μήνες είναι single.

Να θυμίσουμε ότι η σχέση τους διήρκησε σχεδόν 2 χρόνια.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

Χριστίνα Χειλά ΦαμέληΘανάσης Τότσικας

Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας. Η  ΗΘείχαν επιλέξει να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν ελάχιστες. Το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να διατηρεί άψογες σχέσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top