Μετά τη Φωτιά: Σοκαρισμένη η Μακρυγιάννη από το πρόωρο τέλος της σειράς

«Kανείς μας δε γνώριζε τίποτα», γράφει η ηθοποιός στο Instagram

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Ντόρα Μακρυγιάννη μετά το ξαφνικό τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά» στην οποία πρωταγωνιστούσε. Η ηθοποιός δήλωσε σοκαρισμένη καθώς δεν γνώριζε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Μακρυγιάννη: Φόρεσε μαγιό κι έκανε μπάνιο στην αυλή με το λάστιχο

«Το μόνο που έχω να πω για τώρα, είναι πως κανείς μας δε γνώριζε τίποτα. Και χθες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα πως η σειρά σταματάει και τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος. Δεν είχε γίνει νωρίτερα καμία ενημέρωση από κανέναν. Είναι μεγάλο το σοκ και πραγματικά δεν έχω να σας πω τίποτα παραπάνω προς το παρόν, ούτε για το μέλλον της σειράς. Καλή χρονιά σε όλους, εμάς η χρονιά μας ξεκίνησε με αυτό το τηλεφώνημα» έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

μακρυγιαννη

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη σειρά «Μετά τη φωτιά»:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1″.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δραματική σειρά έκανε πρεμιέρα στο πρόγραμμα του σταθμού τον περασμένο Οκτώβρη και μεταδιδόταν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ.  Το σίριαλ  βασιζόταν στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

μετα τη φωτιά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top