Αννούλα Φλωρινιώτη: Κατέρρευσε στον αέρα - «Το σόου Φλωρινιώτης τελείωσε»

Η ανατριχιαστική φωτογραφία με τον Νίκο Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 39 ετών και ο θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη στα αγαπημένα του άτομα. Η αδελφή του Άννα Φλωρινιώτη δεν μπορεί να πιστέψει πως έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, «έχασε» και τον αδερφό της.

Συγκινεί η Αννούλα Φλωρινιώτη: «Μπαμπά μου να μου προσεχείς το μωρό μου…»

Το πρωί της Πέμπτης 21/12, η Αννούλα Φλωρινιώτη προχώρησε σε μία ανατριχιαστική ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τις τελευταίες στιγμές του Νίκου Φλωρινιώτη στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Σε αυτό, τα δύο αδέλφια απεικονίζονται αγκαλιά, να κοιμούνται.

«Μέχρι εχθές μωρό μου στο νοσοκομείο κοιμόμασταν αγκαλίτσα» έγραψε η Αννούλα Φλωρινιώτη στο caption «ραγίζοντας καρδιές».

Δείτε τη συγκλονιστική ανάρτηση της Άννας Φλωρινιώτη:

φλωρινιωτη

Η Αννούλα Φλωρινιώτη κατέρρευσε στον αέρα: «Το σόου Φλωρινιώτης τελείωσε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ»

Άννα Φλωρινιώτη: Η ανατριχιαστική φωτογραφία με τον Νίκο στο νοσοκομείο

Μία μέρα πριν από το τελευταίο αντίο, η Αννούλα Φλωρινιώτη βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για το πώς βίωσε ο αδελφός της την ασθένεια και πώς ήταν οι τελευταίες του στιγμές.

«Είμαι χάλια, έχω να κοιμηθώ τρεις εβδομάδες. Ήμουν κάθε μέρα στο πλευρό του…», ήταν τα πρώτα της λόγια. Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς εμφανίστηκε και εξελίχθηκε η ασθένεια του Νίκου Φλωρινιώτη, η οποία, δυστυχώς, τον οδήγησε στο πρόωρο τέλος.

«Έβλεπα τις φωτογραφίες μας, ο μπαμπάς, ο Νίκος κι εγώ και λέω.. κοίτα, μόνη μου με αφήσανε. Το σόου Φλωρινιώτης τελείωσε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ», είπε κλαίγοντας με λυγμούς.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top