Φάρμα - Βάιος: «Με το που βγήκα έφαγα τρεις πίτσες και μια μπριζόλα!»

Ο παίκτης που αποχώρησε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό

Δείτε όσα είπε ο Βάιος από τη Φάρμα στο Breakfast@Star

Έφτασε λίγο πριν την τελική τριάδα, τον τελικό και το μεγάλο έπαθλο, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης ο Βάιος αποχώρησε από τη Φάρμα.  

Φάρμα: Αποχώρησε ο Βάιος μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!

Το πρωί της Τετάρτης, ο 28χρονος άντρας από τη Λάρισα, βρέθηκε στο Breakfast@Star, αποκαλύπτοντας ότι όταν βγήκε από το παιχνίδι, τον πρώτο καιρό, είχε πάθει πολιτισμικό σοκ. Ο κόσμος στον δρόμο του λέει συνέχεια καλά πράγματα, ωστόσο, ορισμένοι του σχολίασαν ότι δεν έπρεπε να επιλέξει ως μονομάχο τη Γεωργία. 

Φάρμα: Η πρόσφατη σκηνή όπου ο Βάιος έκανε ντους εντελώς γυμνός έγινε viral!

Φάρμα: Η πρόσφατη σκηνή όπου ο Βάιος έκανε ντους εντελώς γυμνός έγινε viral!

Όντας ένας από τους πιο... φαγανούς παίκτες στο παιχνίδι, παραδέχτηκε ότι τελικά δεν έφαγε μόνο μία πίτσα όπως έλεγε. «Με το που βγήκα έφαγα τρεις πίτσες και μια μπριζόλα!», είπε γελώντας στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. 

Φάρμα: Ο Βάιος έπλυνε τα ρούχα των συμπαικτών του

Ο παίκτης μίλησε και για τη συνολική στάση του Γιώργου Γιαννούλα στο παιχνίδι. «Δεν είδα διπροσωπία του Γιαννούλα. Το λάθος του ήταν ότι ήθελε να φτάσει στον τελικό, ήθελε τις ασυλίες , αλλά δεν το παραδεχόταν. Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ καλό παιδί», δήλωσε.

Ο Βάιος κέρδισε επάξια τον τίτλο του χαμογελαστού παιδιού της Φάρμας

Ο Βάιος κέρδισε επάξια τον τίτλο του γελαστού παιδιού της Φάρμας

Ο Βάιος μίλησε και για τον λόγο που έχασε στη μονομαχία με τον Αλέξανδρο. «Είχα πρόβλημα στον ώμο μου από την προηγούμενη δοκιμασία κι έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του. Ο Άλεξ είναι πολύ δυνατός», είπε για τον φίλο του που τον κέρδισε. 

Φάρμα: Ο 28χρονος Βάιος που αγαπά τη μυθολογία και τα τατουάζ

Ο πρώην παίκτης σχολίασε και τη συμπεριφορά του πολυσυζητημένου Γιώργου Τσάμη. «Είχα αποφασίσει ότι δε θα μαλώσω με κανέναν. Ευτυχώς ο Τσάμης δεν ασχολιόταν πολύ με εμένα» τόνισε, λέγοντας ότι μόνο η έλλειψη φαγητού τον δυσκόλεψε.

Κλείνοντας, δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top