O «Έρωτας φυγάς» βρήκε νέο σπίτι μετά το τέλος από το ΟΡΕΝ

Στην αγκαλιά του Ant1 από τα μέσα Γενάρη - Η ανάρτηση του Δημήτρη Αποστόλου

Σε νέο σπίτι μετακομίζει η σειρά «Έρωτας Φυγάς», μετά το τέλος της συνεργασίας με το ΟΡΕΝ. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο facebook ο σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου

Πρόωρο τέλος για γνωστή σειρά – «Κόβεται» από τον τηλεοπτικό αέρα

«Καλό παιδί ορφανό δεν μένει, λέει μια παροιμία του τόπου μου. Κάπως έτσι συνέβη και με το αγαπημένο, αλλά και τόσο ταλαιπωρημένο παιδί μου (μας – πολλών όμως) τον Έρωτα Φυγά, που κατάφερε όχι μόνο να αγαπηθεί αλλά και να σηματοδοτήσει μια (πιθανώς, δεν ξέρω) παγκόσμια πρωτιά, μετακομίζοντας από το κανάλι προβολής του στη νέα φιλόξενη αγκαλιά του ΑΝΤ1!», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του, ο Δημήτρης Αποστόλου.

Μαρία Κωνσταντάκη: «Είμαστε σε κατάσταση σοκ με το κόψιμο του Έρωτα Φυγά»

«Αυτή τη φορά τελεσίδικα, χωρίς να’ ναι απλώς φήμες… Έτσι η ιστορία μας απλά πάτησε για λίγο ένα ελαφρύ pause για να play από μέσα Γενάρη ώστε να συνεχίσει το μπάρκο της στα αχαρτογράφητα νερά της φαντασίας του γραπτού, του ενθουσιασμού των υποκριτών της, στο μεράκι των δεκάδων “μαστόρων” πίσω απ’ τις κάμερες, στη ρότα της ίδιας της της μοίρας… Μια καλομοίρα που δείχνει να της χαμογελάει χωρίς δόντια αυτή τη φορά», συνέχισε.

«Και νιώθω ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση (σε κόντρα διαφόρων ανυπόστατων και άκυρων που γράφονται), αφού ειδικά φέτος η σειρά σεναριακά περπατάει τα πιο πολλά της χιλιόμετρα με ελληνικά παπούτσια, κρατώντας απλά ένα μικρό μονοπάτι απ’ το πρωτότυπο format…», σημείωσε σε άλλο σημείο της ανάρτησής του.

«Καλορίζικοι λοιπόν, καλό ποδαρικό να κάνουμε στο νέο σπίτι μας… Με τη ευχή να τιμήσουμε και να τιμηθούμε…», κατέληξε ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Πείτε μου πού πάει ο “Έρωτας Φυγάς” για να με προσλάβουν. Προσπαθώ να μην ακούω τις φήμες για να μην επηρεάζομαι. Ήδη είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Τοποθετεί τα πράγματα σε μία άλλη θέση… σταμάτησαν μια σειρά που έκανε 20% τηλεθέαση. Eίναι μια λαοφιλής σειρά, έχει ομορφιά, οπότε ο κόσμος λέει “κρίμα”, “γιατί;”», είπε στο Breakfast@Star ο Γεράσιμος Γεννατάς που συμμετέχει σειρά, πριν μάθει ότι ο «Έρωτας Φυγάς» αλλάζει κανάλι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top