Stars System: Η Άση Μπήλιου αναλύει όσα φέρνει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 13:10 στο Star

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου του Stars System

Αύριο, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 13:10 στο Stars System, η Άση Μπήλιου θα μας αναλύσει την επιρροή της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω.  

Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό - Ποια ζώδια θα επηρεάσει και πώς

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Ουρανό κι ίσως φέρει ανατροπές, πιέσεις, αλλά και εξιδανικεύσεις, που ενδεχομένως να μας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. 

Το κλίμα δυναμιτίζεται από την έναρξη της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του Ερμή στον Αιγόκερω την ίδια μέρα και μπορεί να μας παιδέψει λίγο παραπάνω σε θέματα επαγγελματικών, να φέρει καθυστερήσεις κι εμπόδια στους στόχους μας, να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με συνεργάτες, πελάτες. Όμως, ο ανάδρομος Ερμής είναι βοηθητικός για να γυρίσουμε στο παρελθόν και να διορθώσουμε τα λάθη μας.  

Oι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 04/12/2023 – 10/12/2023

Ακόμη, μάθετε τι δείχνει ο πλανητοειδής Δήμητρα για τις σχέσεις με τη μητέρα μας, τις σχέσεις με τα παιδιά μας, αλλά και τους αποχωρισμούς, και σε ποιον τομέα έχετε τον Κλήρο της Τύχης στο ωροσκόπιό σας. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Stars System

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top