Cash or Trash: Για πρώτη φορά Baume & Mercier ρολόι - Δείτε το trailer

Δείτε το νέο επεισόδιο την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Star

Cash or Trash: Δείτε το trailer αυτής της εβδομάδας

Σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ιδιαίτερα αντικείμενα. 

Είναι από τις σπάνιες φορές που ένας πωλητής επιθυμεί τόσο πολύ να «ξεφορτωθεί» ένα αντικείμενο. Η Μαρία δε βλέπει την ώρα να πουλήσει το επώνυμο ιταλικό φωτιστικό, που της έδωσε η μητέρα της. Στο άκουσμα της εκτίμησης, όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν κάπως… όπως και στο άκουσμα των προσφορών, που θα δώσει η Ιόλη Χιωτίνη!  

«Έχω ανάγκη από χρήματα»: Η Μαρία Κωνσταντάρου στο Cash or Trash

Η Σόνια είναι μια από τις απολαυστικότερες πωλήτριες, που έχουν περάσει από το Cash or Trash! Ένα μπαστούνι από την Αίγυπτο, που δόθηκε στο παρελθόν σε συγγενή της με κινητικά προβλήματα, είναι  η αφορμή της παρουσίας της στην εκπομπή. Η Σόνια παρακολουθεί φανατικά το Cash or Trash και γνωρίζει καλά με ποιον τρόπο θα δελεάσει τους πέντε αγοραστές, που έχει να αντιμετωπίσει. Και θα τα καταφέρει!   

Μια από τις παλαιότερες ωρολογοποιίες στον κόσμο, που κατασκευάζει ακόμη ρολόγια, θα συστήσει ο Κωνσταντίνος στο κοινό του Cash or Trash. Είναι η πρώτη φορά που δημοπρατείται ένα ελβετικό ρολόι χειρός της Baume & Mercier. Το συγκεκριμένο αντικείμενο χάρισε ο πατέρας του Κωνσταντίνου στη μητέρα του, με αφορμή τη γέννησή του. Στο δωμάτιο αγοραστών, ο Γιώργος Τσαγκαράκης θα συναγωνιστεί με την Ελομίδα Βισβίκη για τη διεκδίκηση του ρολογιού και τίποτα δεν προμηνύεται αναμενόμενο!   

Mοιραράκη: «Oι πωλητές έρχονται διαβασμένοι στο Cash or Trash»

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια! 

Για τρίτη τηλεοπτική σεζόν η Δέσποινα Μοιραράκη παρουσιάζει το Cash or Trash

Για τρίτη τηλεοπτική σεζόν η Δέσποινα Μοιραράκη παρουσιάζει το Cash or Trash

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες… κονταροχτυπιούνται για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους! 

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου.  

Η συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη: «Παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου»

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς κι η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη.  

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top