Fame Story: Ο Δημήτρης σκέφτεται να δώσει το έπαθλό του στην Αριστέα!

«Αφήστε με λίγο να το ζήσω, να το χαρώ όταν έρθει εκείνη η στιγμή...»

Το έπαθλο της εβδομάδας κέρδισε ο Δημήτρης Κλειδάς, αφού οι συμμαθητές του τον ψήφισαν ως την καλύτερη εμφάνιση του τελευταίου Fame Story Live.

Μιλώντας με την Άννα, ο Δημήτρης θεώρησε ότι δεν ψηφίστηκε δίκαια κι έτσι σκέφτηκε να δώσει το έπαθλό του, που είναι μια έξοδος με την Ελένη Φουρέιρα, στην Αριστέα.  

Fame Story: Τα Χριστούγεννα Ήρθαν Στη Μουσική Ακαδημία

«Δεν ξέρω τι θα γίνει... το έπαθλο για κάποιο λόγο μου του δώσανε. Όποιος κι αν ήταν ο τρόπος δε φταίω εγώ που ο καθένας ψήφισε με τον τρόπο που ψήφισε. Δεν μπορώ να αισθάνομαι ενοχές για το έπαθλό μου», είπε ο Δημήτρης στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Εγώ βγήκα δίκαια για έναν λόγο, γιατί έγινε η κλήρωση. Εκεί δεν μπορεί να μιλήσει κανένας. Ότι φτάσαμε να είμαστε ισόψηφοι, δεν πιστεύω ότι ήταν δίκαιο» είπε στην Άννα. 

«Με νευριάζει πάρα πολύ και με στεναχωρεί όταν ακούω κάποιον να λέει: "Έπρεπε να ήσουν εσύ η νικήτρια". Ok, έπρεπε να ήταν η Αριστέα νικήτρια, δεν είναι και δε φταίω εγώ σε αυτό. Αφήστε με λίγο να το ζήσω, να το χαρώ όταν έρθει εκείνη η στιγμή, γιατί το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν είμαι άξιος να έχω αυτό το έπαθλο», δήλωσε στη συνέχεια. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top