Τα δάκρυα του Νίνο με το reunion του Fame Story- «Δεν το πιστεύω ότι κλαίω»

Η έκπληξη των δύο κολλητών του φίλων

«Secret Song»: Η έκπληξη στον Νίνο και η συγκίνησή του- βίντεο Alpha

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Νίνο με την έκπληξη που του ετοίμασαν στην εκπομπή «Secret Song», η οποία έκανε πρεμιέρα στον Alpha χθες βράδυ, με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. 

Ζόζεφιν: «Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου»

Καθισμένος σε μια καρέκλα, ο γνωστός τραγουδιστής και στιχουργός παρακολούθησε με μεγάλη συγκίνηση το reunion του Fame Story, που έγινε για χάρη του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NINO (@ninoxypolitas)

 

Στην αρχή, εμφανίστηκε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Θάνος Πετρέλης που έκανε μια αναδρομή στα πρώτα χρόνια της συνεργασίας τους, στην Πάτρα. Μετά στη σκηνή ανέβηκε ο Γιώργος Γιαννιάς που ερμήνευσε το «Ομολογώ». Το demo του τραγουδιού αυτού από τη φωνή του Γιώργου Γιαννιά είχε ακούσει ο Νίνο, όταν το διάλεξε να το ερμηνεύσει την τελευταία του μέρα στη σκηνή του Fame Story, το 2002.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NINO (@ninoxypolitas)

Όσο ο Γιώργος Γιαννιάς λοιπόν τραγουδούσε το «Ομολογώ» εμφανίζονταν σταδιακά στη σκηνή η Τζούλι Μασίνο, ο Αντώνης Γούναρης, η Εύη Δρούτσα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Το παλιό Fame Story και τα πρόσωπα που αποτέλεσαν «σταθμό» στην καριέρα του ήταν εκεί. «Δεν το πιστεύω ότι κλαίω» είπε συγκινημένος ο Νίνο. 

Όσα είπε ο Νίνο μετά το τέλος της έκπληξης που του επεφύλασσαν στο Secret Song

Όσα είπε ο Νίνο μετά το τέλος της έκπληξης που του επεφύλασσαν στο Secret Song

Στις άκρες του πλατό υπήρχαν δύο μηχανές με έναν αναβάτη στην καθεμία, οι οποίοι φορούσαν κράνος. Ήταν οι δύο παιδικοί φίλοι του Νίνο, ο Νίκος και ο Κώστας, οι οποίοι βοήθησαν να οργανωθεί η έκπληξη, αλλά και τα πρόσωπα που δεν έχαναν live στο Fame Story, όποτε συμμετείχε ο κολλητός τους φίλος.

«Πολλά πολλά πολλά συναισθήματα, μόνο καλά. Σήμερα, συγκινήθηκα, με διαλύσατε. Σας ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου για αυτή την όμορφη στιγμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής ,στο κανάλι, στο μοντάζ ,στην σκηνοθεσία σε όλους . Έχω πάρει πολύ συγκινητικά μηνύματα. Ναταλία -Αντρέα -Γιώργο -Νίκο -Κώστα -Εύη -Τζούλι -κύριε Γούναρη -δεν έχω λόγια... Σας αγαπώ πολύ» έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram o Νίνο Ξυπολητάς, μετά την προβολή της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top