Ζόζεφιν: «Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου»

«Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου»

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ζόζεφιν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το βράδυ της Κυριακής 12/11, η τραγουδίστρια παρουσίασε τον νέο της δίσκο και από το πλευρό της δεν έλειπε ο Νίνο.

Ζόζεφιν: Η σπάνια δημόσια αναφορά στη σχέση της με τον Νίνο

Μπορεί οι δυο τους να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αλλά πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε για τον σύντροφό της.

Η Ζόζεφιν μίλησε για την προσωπική της ζωή

Ζόζεφιν για Νίνο: «Είμαι χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή»

«Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δε μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι “Έρωτά μου” και τώρα έχω κι εγώ ένα τραγούδι, “Έρωτά μου” και τα αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Δε θέλω να απαντήσω αν μένουμε μαζί. Τραγουδάμε μαζί. Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας. Έχω γνωρίσει τους γονείς του», δήλωσε λάμποντας από ευτυχία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top