Fame Story: Ένταση ανάμεσα σε Ρέμο και Light «Μαύρη μουσική λόγω χρώματος;»

Τι συνέβη ανάμεσά τους;

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τον Light κατά τη διάρκεια του 7ου live του Fame Story. Αφορμή ήταν το τραγούδι «I Feel Good» που ερμήνευσαν οι δίδυμοι Danny και Victor.

Fame Story: Η παρατήρηση του Κοκλώνη & τα δίδυμα που γύρισαν την «μπιφτέκα»


Ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε πως η ραπ μουσική δεν έχει καμία σχέση με τη soul. Ο Light ακούγοντας το σχόλιο πήρε θέση εκφράζοντας την αντίθεσή του: «Αν θα μπορούσα να πω κάτι στον κύριο Ρέμο είναι ότι η ραπ και η soul έχουν ένα κοινό, είναι και οι δύο μαύρες μουσικές. Σκοτώνεις τη ραπ».

«Η soul είναι άλλο πράγμα, επίτρεψέ μου να έχω άλλη άποψη. Το ένα είναι ρίμες, το άλλο είναι μουσικό. Η ραπ είναι μία αντίδραση κάποιων παιδικών σαν κι εσένα που θέλετε να αντισταθείτε στο σύστημα. Δεν έχει σχέση ότι είναι μαύρη μουσική», διευκρίνισε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light επανήλθε ενισχύοντας την άποψή του σημειώνοντας πως και τα δύο είδη έχουν τις ρίζες τους στη μαύρη κουλτούρα και έτσι μοιράζονται κοινά στοιχεία.

«Μην πάμε στα χρώματα, μην λέμε άσπρη μουσική, μαύρη μουσική. Δεν υπάρχει μαύρη κουλτούρα, ούτε άσπρη, υπάρχει ανθρώπινη κουλτούρα. Αν θες να λέμε ότι υπάρχουν μαύροι άνθρωποι και είναι διαφορετικοί από τους άσπρους είναι δικό σου θέμα, δικό μου θέμα δεν είναι», συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος και θέλοντας να ρίξει τους τόνους σηκώθηκε από τη θέση του πλησίασε τον Light τον αγκάλιασε λέγοντας πως η μουσική ενώνει.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top