Μπάλα με υπογραφή του Αντετοκούνμπο σε δημοπρασία του Cash or Trash!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στις 17:30 στο Star

Cash or Trash: Το trailer για την εβδομάδα 30/10/23 - 3/11/23

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία μοναδικά αντικείμενα.

O Βασίλης αγόρασε το επώνυμο παλτό του από μπουτίκ στο Παρίσι. Το θέμα, όμως, στο δωμάτιο εκτίμησης μετατοπίζεται από το αντικείμενο στη χημεία του πωλητή με τη Δέσποινα Μοιραράκη. Αποκορύφωμα είναι η στιγμή που την προκαλεί να τον δει με… μαγιό! Η συνέχεια στο δωμάτιο των αγοραστών μπορεί να είναι λιγότερο «προκλητική», κρύβει, όμως, μια προσφορά, που θα ξεπεράσει κατά πολύ την εκτίμηση του Θάνου Λούδου!

Ο Αντώνης ήρθε να ζήσει την πρώτη του δημοπρασία στο Cash or Trash με ένα από τα δώρα αρραβώνα της μητέρας του. Ένα αντικείμενο βρετανικής παράδοσης, που κρατάει ζεστά τα αβγά για το πρωϊνό. Σχεδόν όλοι οι αγοραστές είδαν για πρώτη φορά ένα τόσο σπάνιο αντικείμενο. Η μάχη για την κατάκτηση του, όμως, δίνεται ανάμεσα στον Γιώργο Τσαγκαράκη και την Ελομίδα Βισβίκη.

Ο Γιώργος από τη Θεσσαλονίκη έβαλε στις αποσκευές του μια μπάλα καλαθοσφαίρισης με τις γνήσιες υπογραφές του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούμπο και αναζητά την ιδανική προσφορά, για να συμπληρώσει τα έξοδα του ταξιδιού, που θέλει να κάνει στην Αμερική, για να δει από κοντά τον Greek freak! Στο δωμάτιο των αγοραστών θα ζήσει μια από τις πιο συναρπαστικές δημοπρασίες της φετινής σεζόν στο Cash or Trash, με το πιο απροσδόκητο τέλος!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top