Αντιγόνη Ψυχράμη: Γιατί δεν έχει δώσει όνομα στην κόρη της;

«Ο Δημήτρης πρώτα κοιτάει εμάς και μετά τον εαυτό του»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους σχεδόν έναν χρόνο πριν, να ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Συγκινημένος ο Μακαλιάς με τη γέννηση της κόρης του: «Ήταν δύσκολη γέννα»

Δημήτρης Μακαλιάς: Tι έκανε ο γιος του και του προκάλεσε πανικό;

Η ηθοποιός μιλώντας στην «Ελένη», εξήγησε τον λόγο που έχουν καθυστερήσει να βρουν όνομα για την κόρη τους, ενώ αποκάλυψε την αντίδραση του αδερφού της, όταν την έφεραν σπίτι από το μαιευτήριο.

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της, τονίζοντας πώς πάνω απ' όλα θέλει το καλό της οικογένειάς του και μετά το δικό του.

 

«Ακόμα δεν έχουμε βρει όνομα για την κόρη μας. Φωνάζω την κόρη μου διάφορα ονόματα αλλά δεν μου ταιριάζει τίποτα. Είναι μια κούκλα η μικρή, είναι ίδια ο γιος μου, έχει βγει κατάξανθη με μπλε μάτια. Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ κουραστική για μένα αλλά και μαγική συγχρόνως. Η μικρή μου είναι 11 μηνών και είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε αρχικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ενώ πρόσθεσε για τον Δημήτρη Μακαλιά και τον γιο τους: «Στην αρχή, ο γιος μου ζήλευε πολύ, αλλά τώρα έχει γίνει παράδειγμα αδελφού. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου μαμά, ούτε παντρεμένη. Είναι υπέροχος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Ο Δημήτρης πρώτα κοιτάει εμάς και μετά τον εαυτό του και αυτό σπανίζει. Τον ευγνωμονώ και τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου, τον λατρεύω και το ξέρει».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top