Ανθή Βούλγαρη: «Έχω συνεργαστεί με “κακά παιδιά” της τηλεόρασης»

Η σχέση με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο κι οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία αναφέρθηκε τόσο στη σχέση της με τον συμπαρουσιάστή της Ιορδάνη Χασαπόπουλο, όσο και τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τα «κακά» παιδιά του χώρου. 

Ανθή Βούλγαρη: Η selfie φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγό της

Την περασμένη Παρασκευή, η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, είχε αναφερθεί στη συναισθηματική κακοποίηση που είχε δεχτεί στα πρώτα της βήματα στην παρουσίαση. Τόνισε πώς υπάρχουν τα «κακά παιδιά» της τηλεόρασης για τους οποίους δεν ήθελε να αναφερθεί ονομαστικά λόγω νομικού πλαισίου

Η Ανθή Βούλγαρη έχει περάσει εδώ και χρόνια στην ενημέρωση και της ταιριάζει πολύ!

Η Ανθή Βούλγαρη έχει περάσει εδώ και χρόνια στην ενημέρωση και της ταιριάζει πολύ!

«Με τον Ιορδάνη μετά από τόσα χρόνια είμαστε οικογένεια πια!», τόνισε αρχικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για τον συνεργάτη της.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τις δηλώσεις της Ελεονώρας γιατί δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της. Δε θεωρώ κακό να θέλει κάποιος από πάνελ να γίνει παρουσιαστής και να εξελιχθεί. Έχω συνεργαστεί με “κακά παιδιά”. Τους τοξικούς και τους κακούς ανθρώπους τους κρατώ σε απόσταση», σχολίασε σχετικά η Ανθή Βούλγαρη.

Όσα είχε αναφέρει η Ελεονώρα για τα «κακά παιδιά»;

«Το 2007 διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση με τη βούλα. Πήγα σε έναν ειδικό επειδή ζούσα μια πολύ δύσκολη κατάσταση, είχα κρίσεις πανικού, ένιωθα αποτυχημένη, τελειώμενη. Δεν είχα ξεμπερδέψει ακόμα με τον Πρωινό Καφέ.

Με τις δηλώσεις περί... κακών παιδιών η Ελεονώρα Μελέτη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την ελληνική τηλεόραση

Με τις δηλώσεις περί... κακών παιδιών η Ελεονώρα Μελέτη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την ελληνική τηλεόραση

Αναζητούσα βοήθεια πιστεύοντας έχω κατάθλιψη και εγώ ήμουν η χαρά τη ζωής. Ο ειδικός μου είπε ότι έχω κάτι που είναι πολύ ύπουλο ότι έχω υποστεί χρόνια συναισθηματική κακοποίηση.

Την έχω υποστεί από ανθρώπους του χώρου που ό,τι και να μου λες εγώ πάντα θα θεωρώ κακά παιδιά», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ελένη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top