Fame Story: Σε αυτόν τον σπουδαστή έδωσε ασυλία το κοινό

Δημήτρης, Megan ή Στράτος; Ποιος δεν κινδυνεύει με αποχώρηση;

Στον Στράτο Τζώρτζη έδωσε το κοινό τη θετική του ψήφο αυτήν την εβδομάδα

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το δεύτερο live του Fame Story με τους σπουδαστές να ανεβαίνουν στη σκηνή και να τραγουδούν σε ντουέτα.

Fame Story - Αρσενάκος σε Megan: «Τόσο κλάμα νόμιζα θα πάθεις αφυδάτωση!»

Ακολούθησε θεαματική είσοδος από τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος καλωσόρισε τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή και στη συνέχεια έκανε αναφορά στον χαμό της Μαίρης Χρονοπούλου, αποχαιρετώντας τη δημόσια.

Λίγα λεπτά πριν βγουν στη σκηνή οι σπουδαστές για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ποιον από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση της περασμένης εβδομάδας, «έσωσε» με τη θετική του ψήφο το κοινό.

Fame Story: Δάκρυσε η Andrew με τα λόγια της Ελένης Φουρέιρα

Fame Story: Ο Στράτος Τζώρτζης κέρδισε την ασυλία

Ανάμεσα στον Δημήτρη Σόφη, τη Megan Alcandara και τον Στράτο Τζώρτζη λοιπόν, την ασυλία κέρδισε o Στράτος. Οι καθηγητές αποφάσισαν η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Γιάννη και τη Megan να είναι η Σαββίνα Βουλδούκη. 

Η Ηρώ αιτιολόγησε την απόφασή τους αυτή τονίζοντας: «Η Σαββίνα δεν προσπάθησε όσο θα έπρεπε. Έδειξε γενικότερα μία αδιαφορία θα τολμούσα να πω, η οποία ήταν λίγο ενοχλητική. Επίσης υπήρξε ακόμα και η άποψη ότι κάποια στιγμή ήταν αγενής. Όλα αυτά τα λέμε όχι για να κατηγορήσουμε τη Σαββίνα, αλλά για να την επαναφέρουμε και να αποκτήσει ξανά τον ενθουσιασμό της», είπε η διευθύντρια της μουσικής Ακαδημίας. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top