Η Μπέτυ Μαγγίρα πήρε θέση στην κόντρα Μπάρκα-Σολωμού

Ποιανής το μέρος πήρε η παρουσιάστρια

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Μαρία Σολωμού και τη Δανάη Μπάρκα πήρε η Μπέτυ Μαγγίρα. 

Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν αντέχει να βλέπει νέα κορίτσια να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις

Ποια διευθύντρια είπε πως η Μπάρκα είναι άπειρη και έχει μικρή βελτίωση;

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δανάη Μπάρκα διαφώνησε με τα όσα είπε η ηθοποιός για τα νέα κορίτσια που κάνουν extreme πράγματα και πως αν ήταν μαμά ενός τέτοιου κοριτσιού θα το είχε… «αφαλοκόψει». 

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε πως η Μαρία Σολωμού έχει κάνει πολλές αλλαγές στην εμφάνισή της

Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Με σοκάρει που τα λέει όλα αυτά»

Αυτό που φαίνεται να ξένισε στη Μπέτυ Μαγγίρα,  ήταν το γεγονός πως η Δανάη σχολίασε τα ράστα της ηθοποιού(σ.σ: θέλοντας να δείξει πως η ηθοποιός κάνει παρεμβάσεις στην εμφάνισή της και ξαφνιάζεται που σχολιάζει άλλους)  αναφέροντας πως κάποιος θα μπορούσε να πει πως είναι κοριτσίστικο look και δεν ταιριάζει στην ηλικία της.

«Έφτασε η στιγμή που θα συμφωνήσω με τη Μαρία Σολωμού. Αυτό θα πω εγώ. Που γενικά την πάω τη Μαρία. Μπορεί να μην συμφωνώ με όσα λέει η Μαρία πάντα, ή με τον τρόπο που τα λέει. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ τη Μαρία θα την υπερασπιστώ. Γιατί σαν μάνα άνω των 35 και εγώ, γενικότερα δε μου αρέσει να βλέπω extreme πράγματα σε τόσο μικρά κορίτσια» δήλωσε η Μπέτυ Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Εννοείται ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά επειδή τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία δε μπορούν να ξέρουν ακόμη τι θέλουν και πως το θέλουν… Και γιατί η Δανάη να αρχίσει να σχολιάζει τη Μαρία σε σχέση με τη δική της εμφάνιση και ποιον σύντροφο έχει; Για ποιον λόγο; Τι σχέση έχει να κάνω τα μαλλιά μου ράστα με το υαλουρονικό και τις πλαστικές
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top