Επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το αγαπημένο πρόγραμμα του Star, το Cash or Trash, με τη Δέσποινα Μοιραράκη στην παρουσίαση, τον Θάνο Λούδο ως εκτιμητή των αντικειμένων και τη γνωστή ομάδα αγοραστών.
Το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν ξεκίνησε με ένα... ιδιαίτερο αντικείμενο που έφερε η Μάιρα από τη Γλυφάδα. Εκείνη θεωρούσε ότι πρόκειται για καλούπια κατασκευής προφυλακτικών, όμως όπως ξεκαθάρισε ο εκτιμητής Θάνος Λούδος, προκειται για δοκιμαστικά γυάλινα φιαλίδια φτιαγμένα από πυρέξ.
Συλλεκτική η 3η σεζόν του Cash or Trash: Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Μοιραράκη
«Δε θεωρώ ότι είναι καλούπι για προφυλακτικά. Είναι δοκιμαστικοί σωλήνες, τους χρησιμοποιούσαν στα εργαστήρια», ξεκαθάρισε ο εκτιμητής. Τα λεγόμενα του Θάνου δυσαρέστησαν τη Μάιρα, που παρά όσα της είπε, θέλησε να πουλήσει το αντικείμενό της ως καλούπι προφυλακτικών. «Γιατί δοκιμαστικοί σωλήνες; Εγώ πιστεύω ότι είναι καλούπι για προφυλακτικό. Εγώ τα έφερα ως καλούπια προφυλακτικών κι ως τέτοια θα τα πουλήσω», σχολίασε η παίκτρια του Cash or Trash.
Το αντικείμενο ενθουσίασε τους πέντε αγοραστές, που δεν ήξεραν πόσο να το κοστολογήσουν. Μάλιστα, στη θέα των σωλήνων αντάλλαξαν μεταξύ τους πονηρές και ξεκαρδιστικές ατάκες. Τελικά, πουλήθηκε για 410 ευρώ!
Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.