Πουλόπουλος για Καινούργιου: «Δε με ήθελε καθόλου στην εκπομπή»

«Είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες» αποκαλύπτει

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της «Super Κατερίνα» στην οποία τον βλέπαμε όλο τον χειμώνα.

Πουλόπουλος για Καινούργιου: «Δε με ήθελε καθόλου στην εκπομπή»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δουλεύω με την Κατερίνα Καινούργιου και το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι είναι ένα πολύ δοτικό πλάσμα» είπε αρχικά.

«Επίσης, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ύστερα από σειρά ετών, που το προσπαθούσαμε, συνεργάστηκα με τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος ήταν εκείνος που με πρότεινε στην Κατερίνα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, περιγράφοντας το ξεκίνημά του στο «Super Κατερίνα», αποκάλυψε πως στην αρχή η Κατερίνα Καινούργιου δεν τον ήθελε στην εκπομπή της και πως γίνονταν πολλοί καυγάδες.

«Θα σας πω κι ένα κουτσομπολιό. Η Κατερίνα δεν με ήθελε καθόλου. Όταν σας λέω καθόλου, το εννοώ. Είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες και το λέω, γιατί το έχει πει κι η ίδια δημόσια πια, οπότε μπορούμε να λέμε "μεταξύ κατεργαραίων, ειλικρίνεια". Επειδή είχε συνηθίσει την εικόνα που είχα στο "Φώτης και Μαρία Live", που ήταν μια σατιρική εκπομπή τελείως διαφορετική, πίστευε ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτή τη θεματολογία.

Νομίζω όμως, μάλλον το ξέρω πολύ καλά, πως στον πρώτο μήνα, η Κατερίνα ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος όχι μόνο με στήριξε όσο κανένας άλλος, αλλά κάθε φορά που είναι να ανανεωθεί η συνεργασία ή να κουβεντιάσουμε κάτι για την επόμενη χρονιά, ξέρω ότι είμαι ένα από τα πρόσωπα, που θέλει να έχει δίπλα της. Μου το έχει δείξει κι εγώ προσπαθώ να είμαι συνέχεια μαζί της, με κάθε τρόπο», τόνισε στο τέλος ο Γιάννης Πουλόπουλος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top